Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android Açık olan uygulamaları kapatma
Sponsorlu Bağlantılar
Dj-KaRuS
Üye
Konu Sahibi
Android Açık olan uygulamaları kapatma
Merhaba
HTC Desire Z telefonum var . Açık olan uygulamaları kapatmayı bilmiyorum. Home tuşuna basılı tuttuğumda bi sürü uygulama oluyor ama bunlar nasıl kapanır hakkında hiç bir fikrim yok . Lütfen bu konuda bana yardımcı olun
Şimdiden Teşekkürler
PriZm
Üye
Sanırım ics yada Jb var.ordaki uygulama ikonlarını sağa yada sola sürükleyerek kapatabilirsin.
ama bu sadece home tuşuna basarak arka plana aldığın uygulamaları kapatmak içindir.
Dj-KaRuS
Üye
Konu Sahibi
2.3.4 sürümü var . Rootsuz kullanıyorum. Değişik programlar aracılığı ile açık olan uygulamaları kapatıp görebiliyorum ama program kapatmak için başka bir program kullanmak zorunda kalıyorum.
2.3.4 sürümü var . Rootsuz kullanıyorum. Değişik programlar aracılığı ile açık olan uygulamaları kapatıp görebiliyorum ama program kapatmak için başka bir program kullanmak zorunda kalıyorum.
Gingerbread sürümlerinde 3.parti uygulama* olmadan uygulama kapatmak ancak şöyle mümkün,
Ayarlar->Uygulamalar->Çalışan Uygulamalar
*(Samsung'un görev yöneticisi gibi)
HannCeR
Üye
Home tuşuna basılı tutunca karşına çıkan ekran çalışan uygulamaları göstermez..!!
Son çalıştırdığın birkaç programı gösterir kolay erişim olsun diye. ~N.A.W.Y~arkadaşın dediği gibi uygulamaların kapanması için: Menü-ayarlar-uygulamalar-çalışan uygulamalar'dan bakarak çalışanları görüp sonlandırabilirsin.uzun iş gibi geldiyse otomatik bu işi yapan uygulamalar var Taskkiller v.s. Googleplay'den araştırabilirsin.