Android : 6 – Apple : 0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Android : 6 – Apple : 0
Aylardır beklenenIphone 5, nihayet geçtiğimiz gece itibarıyla kendini gösterdi ve o andan itibaren sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında geldi. Beğenen de oldu, beğenmeyen de. Ancak bir gerçek var ki Apple, yine gündem oluşturmayı bildi.

Şimdiye kadar üretilen en ince ve hafif Iphone telefon olan Iphone 5, iOS6 işletim sistemi, iki katı hızlı işlemci, kendine ait harita uygulaması, daha iyi kamera ve geliştirilmiş ekran gibi özellikleriyle iyi bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

o.canada sitesi, Apple’ın yeni ürünüIphone 5 ile Android işletim sistemine sahip cihazlarda var olan teknolojileri yan yana getirmiş ve sonuca göre, Apple’ı bir hayli hezimete uğratmış. Tabii ki henüz Iphone 5 satışa sunulmadı ve cihazın daha duyurulmayan özellikleri de var. Ancak yapılan bu karşılaştırma, birçok konuda kullanıcıları düşündürebilir.

İşte karşılaştırma:

Iphone 5′in 4″ ekranı var. Oysa ekranı 4.3″ ekrana sahip, önceden çıkan Android telefon var. Android 1 – 0 Apple

Iphone 5′te entegre Facebook keyfi sürülebilecek. Ancak Facebook, zaten entegre olarak daha önce Android’te vardı. Android 2 – 0 Apple

Apple, Iphone 5′te kendi harita sistemini kullanıyor. Yazara göre Google Maps, bu uygulamadan daha kaliteli. Android 3 – 0 Apple

Panaroma resim akımı, Iphone 5′te de olacak. Ancak bu, zaten uzun süredir Android kullanıcılarının yararlandığı bir hizmetti. Android 4 – 0 Apple

Iphone 5′te NFC özelliği yok. Oysa Android’te var. Android 5 – 0 Apple

İphone 5′te LTE özelliği var. Ancak daha önceden Android’te vardı. Android 6 – 0 Apple.

abandonware

abandonware

Üye
tamada bu eski bir haber hemde o "dün" geçeli kaç gün oldu :hmmm + defalarca paylaşıldı..

kubilay054

kubilay054

Üye
İOS gibi bir işletim sistemi var İphone : 12 Android : 0

• Beğen
Tepkiler: FeRhAt0152
Epple

Epple

Üye
Androidle Apple'in kiyaslanmasi bile neyin ne oldugunu gosteriyo bikere.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
10 yıldır nokia kullanıyorum, nokia dışında en beğendiğim cihaz iphone... kim ne derse desin ios hem androidli hemde wp8 işletim sistemli bütün cihazları sollar :) ios a kötü ve androidten daha yavaş diyenler sadece kendilerini kandırmış olur :D android de hızlı ama iios kadar stabil değil :)

phasan

phasan

Üye
Her turlu iphone ayrica hic bir harita iyi olamaz gelismeden soruyorum nokia maps iyimiydi ilk ciktiginda

- - - Eklendi - - -

10 yıldır nokia kullanıyorum, nokia dışında en beğendiğim cihaz iphone... kim ne derse desin ios hem androidli hemde wp8 işletim sistemli bütün cihazları sollar :) ios a kötü ve androidten daha yavaş diyenler sadece kendilerini kandırmış olur :D android de hızlı ama iios kadar stabil değil :)
Android meraklilari diyir ios ta 6 programi ac arka planda bide android de ac hangisi kasmadan acar tabiki ios

acuxx

acuxx

Üye
gösteriş desen

android= 6.0 apple:10 şu durumda android' n pek bi önemi kalmıyor.

android nasıl bi sistem olduğunu şu forumda birazcık gezmiş biri bilir sistem durumunu bu yüzden apple yi karşılaştırma hiç bulunma bence

Uruloki

Uruloki

Üye
Her turlu iphone ayrica hic bir harita iyi olamaz gelismeden soruyorum nokia maps iyimiydi ilk ciktiginda

- - - Eklendi - - -

Android meraklilari diyir ios ta 6 programi ac arka planda bide android de ac hangisi kasmadan acar tabiki ios

İkisindede multitasking yok(gercek manada) nasil bi uygulama acis hizindan bahsediyorsun anlamis degilim istersen yanyana koyalim one x ile hangisi daha hizli uygulama aciyor gorelim hem daha tam bitmemis bir os kullaniyor(golden master) ip5 yani daha cikmadan baslamayin yinr

Revengeful

Emekli Yönetici
Neden her telefon şirketi ürünlerini Apple ürünleri ile karşılaştırma gereği duyuyor ? Bu bile Apple'ın üstünlüğünü en baştan kanıtlayan bir şey bence..

• Beğen
Tepkiler: FeRhAt0152
amcalu1

amcalu1

Üye
Neden her telefon şirketi ürünlerini Apple ürünleri ile karşılaştırma gereği duyuyor ? Bu bile Apple'ın üstünlüğünü en baştan kanıtlayan bir şey bence..

Çünkü apple herkese savaş açmış durumda

MaxipmaN

Üye
s3 kasıyor 4s kasmıyor 5-0

Kerim.

Kerim.

Üye
:tşk:

Black-killing

Black-killing

Üye

Ne alakası var Lumia yada galaxy s3 lede kıyaslıyorlar.
Herkes iphoneyi tutuyor.Peki birşey diyorum niye o zaman piyasanın lideri açık ara farkla android.IOS bence hava için kullanılan işletim sistemi.Alanların çoğu hiçbir özelliğini bilmiyor yada kullanmıyor fakat sırf adı iphone ya hani havası varya ondan alıyorlar.Ben Nokiacıyım.Fakat iphoneyi seviyorum ama özellik olarak iphone 5 kesinlikle s3 le kapışamaz.Steril konusuna gelirsek iphone için daha steril diyenler doğru olabilir çünkü iphone kapalı kaynak kodlu android ise tam tersi açık kaynak kodlu hız farkı bundandır.Her zaman kapalı kod kaynaklı sistemler açıklara göre daha steril çalışır.Yani iphonenin hızı özellliğinin farkından değil kod sisteminden .

phasan

phasan

Üye

İkisindede multitasking yok(gercek manada) nasil bi uygulama acis hizindan bahsediyorsun anlamis degilim istersen yanyana koyalim one x ile hangisi daha hizli uygulama aciyor gorelim hem daha tam bitmemis bir os kullaniyor(golden master) ip5 yani daha cikmadan baslamayin yinr
iphone 4s kullaniliyor ios 6 yuzde yuz

- - - Eklendi - - -

Benchmark testinde 4s i de 5j de geciyor ne iş

4 ve 4s kasmiyor

Uruloki

Uruloki

Üye
iphone 4s kullaniliyor ios 6 yuzde yuz

- - - Eklendi - - -

4 ve 4s kasmiyor

Sorunda bu ya kasiyor diyorsunuz simdi one x in bench mark skorunu versem ne olur acaba hem jb bile degil dort cekirdek tanimiyor sistem ee one x hem s3 den ilerde hemde 5 den yani artik iphpne geciliyor bosuna mizmizlanmayin bence isteyen geekbenchmark sitesine bakabilir ve one x in test degereleri orada dusuk cunku sistem ve program eski ama isteyen olursasln versyon one x in 1700 puan aldiginin resmini yollayabilirim

Symbianize

Symbianize

Üye
Benchmark karin doyurmuyor . Ele aldiginda farki gorursun

Uruloki

Uruloki

Üye
Benchmark karin doyurmuyor . Ele aldiginda farki gorursun

Valla saga sola kayan bi arayuzde kasma olmasini bende beklemiyorum ki 4.0.4 den sonra kendi cihazimdada kasma olmuyor eee ne kasmasi bu peki hatta thd oyunlarda öttürüyor eee ne is hangi kasma acaba bu bosuna kasiyor yok tikaniyor demeyin o devirler geride kaldi anca market konusu da ilerde 5 baska hic bir seyde ilerde degil

Symbianize

Symbianize

Üye
Galaxy s3 kullandim tabirinizle androidin en iyi telefonlarindan biri 3 gun dayanaamadim gerek menulerdeki kasmalar gerek tarayicidaki kasmalar gerek widget uygulama olmadan 400 u gecemeyen bos ram olsun bana ovme bosuna androidi herkes neyin ne oldugunu biliyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt