Android 5.0'da Misafir Modu Nerede?

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Android 5.0'da Misafir Modu Nerede?
Galaxy S5 ve android 5.0 kullaniyorum. Ancak her yerde bahsedilen şu misafir modunu bulamadim yani kulanici hesaplarini bu nerde acaba?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@ONe- bilir bence :D

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Çocuk modu var bildiğim misafir modu yok. Sadece lg g serisinde var diye biliyorum telefonlarda. Tabletimde (asus) bir benzerini ben kullanıyorum.
Çocuk modunu kids mode diye aratip galaxy apps uzerinden kurabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Çocuk modu var bildiğim misafir modu yok. Sadece lg g serisinde var diye biliyorum telefonlarda. Tabletimde (asus) bir benzerini ben kullanıyorum.
Çocuk modunu kids mode diye aratip galaxy apps uzerinden kurabilirsin.
Cocuk modunu biliyorum o degil. Bu lollipop un genrl bir ozelligiymis google a yaz her yerde cikiyor ama nerden aktif edildigini yazilmamis hic.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Bakayim merak ettim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Varsa bende aktif edim :D

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Sanırım samsung tarafından kısıtlanan veya kaldırılan bir özellik olsa gerek. Standart nexus rom'da Ayarlar/Cihaz/Kullanıcılar yolundan yapılan birşey fakat Galaxy serisinde yok sanırım.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
tabletler için değil mi bu özellik

Seglopsi

Seglopsi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım samsung tarafından kısıtlanan veya kaldırılan bir özellik olsa gerek. Standart nexus rom'da Ayarlar/Cihaz/Kullanıcılar yolundan yapılan birşey fakat Galaxy serisinde yok sanırım.
Niye yok ki galaxy de bu ozelligi geri getirmenin yolu yokmu? Daha onceleri kitkat da terminal emulatoru ile acilabiliyordu sanirim

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Niye yok ki galaxy de bu ozelligi geri getirmenin yolu yokmu? Daha onceleri kitkat da terminal emulatoru ile acilabiliyordu sanirim

Eğer kısıtlanmışsa(gizlenmişse) benzer yollarla kullanmak mümkün ancak romdan kaldırılmış olabilir. Tahminimce performans/stabilite sorunları sebebiyle kaldırılmıştır.

qradyant

qradyant

Üye

EREN.KAYGUSUZ

EREN.KAYGUSUZ

Üye
cyonogenmod larda var s4 de gormustum

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim nerden aciliyor bu?
Eğer kısıtlanmışsa(gizlenmişse) benzer yollarla kullanmak mümkün ancak romdan kaldırılmış olabilir. Tahminimce performans/stabilite sorunları sebebiyle kaldırılmıştır.
Olabilir ama s5 gibi bi cihazda sorun olacagini sanmiyor aslinda

qradyant

qradyant

Üye
Yukarıdaki bildirim çekmecesini indirdiğinde sağ ust taraftaki küçük adam logosuna tıklayınca gelir. Ya da ayarlarda cihaz > kullanıcılar bölümünü kullanabilirsin

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Yukarıdaki bildirim çekmecesini indirdiğinde sağ ust taraftaki küçük adam logosuna tıklayınca gelir. Ya da ayarlarda cihaz > kullanıcılar bölümünü kullanabilirsin
Ne orda oyle bir adam simgesi var neden ayarlarda kullanicilar diye birsey

qradyant

qradyant

Üye
Lollipopta Misafir oturumu:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bildirim penceresinin ekran resmini buraya atar mısın?

qradyant

qradyant

Üye
Anladığım kadarıyla senin cihazda misafir kodu yerine özel mod var. Uygulamalara girişi engelleyebiliyorsun. Ben cyanogenmod 12 kullanıyorum. Yani saf android, cihazımda s4 mini. Muhtemelen Samsung kendi cihazlarında bunu kullandırmak istememiş. LG 5.0 da vardı galiba

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla senin cihazda misafir kodu yerine özel mod var. Uygulamalara girişi engelleyebiliyorsun. Ben cyanogenmod 12 kullanıyorum. Yani saf android, cihazımda s4 mini. Muhtemelen Samsung kendi cihazlarında bunu kullandırmak istememiş. LG 5.0 da vardı galiba
Özel modda herşeyi gizleyemiyorsun sanırım pek kullanamadım ama, Galeri, Video, Müzik, Ses Kaydedici ve Dosyalarım uygulamalarını kapsıyor.

Üst Alt