Cocuk modunu biliyorum o degil. Bu lollipop un genrl bir ozelligiymis google a yaz her yerde cikiyor ama nerden aktif edildigini yazilmamis hic.Çocuk modu var bildiğim misafir modu yok. Sadece lg g serisinde var diye biliyorum telefonlarda. Tabletimde (asus) bir benzerini ben kullanıyorum.
Çocuk modunu kids mode diye aratip galaxy apps uzerinden kurabilirsin.
tabletler için değil mi bu özellik
Niye yok ki galaxy de bu ozelligi geri getirmenin yolu yokmu? Daha onceleri kitkat da terminal emulatoru ile acilabiliyordu sanirimSanırım samsung tarafından kısıtlanan veya kaldırılan bir özellik olsa gerek. Standart nexus rom'da Ayarlar/Cihaz/Kullanıcılar yolundan yapılan birşey fakat Galaxy serisinde yok sanırım.
Niye yok ki galaxy de bu ozelligi geri getirmenin yolu yokmu? Daha onceleri kitkat da terminal emulatoru ile acilabiliyordu sanirim
Olabilir ama s5 gibi bi cihazda sorun olacagini sanmiyor aslindaEğer kısıtlanmışsa(gizlenmişse) benzer yollarla kullanmak mümkün ancak romdan kaldırılmış olabilir. Tahminimce performans/stabilite sorunları sebebiyle kaldırılmıştır.
Ne orda oyle bir adam simgesi var neden ayarlarda kullanicilar diye birseyYukarıdaki bildirim çekmecesini indirdiğinde sağ ust taraftaki küçük adam logosuna tıklayınca gelir. Ya da ayarlarda cihaz > kullanıcılar bölümünü kullanabilirsin
Lollipopta Misafir oturumu:Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bildirim penceresinin ekran resmini buraya atar mısın?
Anladığım kadarıyla senin cihazda misafir kodu yerine özel mod var. Uygulamalara girişi engelleyebiliyorsun. Ben cyanogenmod 12 kullanıyorum. Yani saf android, cihazımda s4 mini. Muhtemelen Samsung kendi cihazlarında bunu kullandırmak istememiş. LG 5.0 da vardı galiba
Özel modda herşeyi gizleyemiyorsun sanırım pek kullanamadım ama, Galeri, Video, Müzik, Ses Kaydedici ve Dosyalarım uygulamalarını kapsıyor.Anladığım kadarıyla senin cihazda misafir kodu yerine özel mod var. Uygulamalara girişi engelleyebiliyorsun. Ben cyanogenmod 12 kullanıyorum. Yani saf android, cihazımda s4 mini. Muhtemelen Samsung kendi cihazlarında bunu kullandırmak istememiş. LG 5.0 da vardı galiba