burak_102
Üye
Bende de wonder vardı resmen zulüm ya cihazSöylemeden edemiycem ama samgung gerçekten bizim milletimizin beynini yıkadı ya. 2012 de ilk ve son kez Samsung aldım. (Galaxy w) tövbe ettim. O zamandan beri de hiçbir yakınıma önermedim. Almanyada oturan yakin bi arkadaşımdan duyduğum da şu. "Samsung bitek Türkiye için üretiyor galiba, almanyada hiç görmüyorum" adamlar ya iPhone ya LG yada Sony kullanıyomuş.
Aynen bi rengi değişti.Bende de wonder vardı resmen zulüm ya cihaz
movies uygulamasında değişen pek bir şey göremedim ben sadece simgesi değişmiş gibi
Bende de wonder vardı resmen zulüm ya cihaz
movies uygulamasında değişen pek bir şey göremedim ben sadece simgesi değişmiş gibi
Kesinlikle öyle sony lg iphone 1 numaradırSöylemeden edemiycem ama samgung gerçekten bizim milletimizin beynini yıkadı ya. 2012 de ilk ve son kez Samsung aldım. (Galaxy w) tövbe ettim. O zamandan beri de hiçbir yakınıma önermedim. Almanyada oturan yakin bi arkadaşımdan duyduğum da şu. "Samsung bitek Türkiye için üretiyor galiba, almanyada hiç görmüyorum" adamlar ya iPhone ya LG yada Sony kullanıyomuş.
Şükür kurtulduk şu touchwiz denen arayüzdenBende de duos vardı. Öyle bir telefon olamaz yani bidaha kullanmam samsung ben de
Kesinlikle dostum. Samsung kullanan arkadaşlarım halâ ısrarcı Samsung kullanma konusunda onlara anlam veremiyorumŞükür kurtulduk şu touchwiz denen arayüzden
AynenSamsung alanlara neden aldığını sorduğumdysa aldığım klasik komik cevap"herkes Samsung alıyor ")
Note alanlara sor bakalım.Samsung alanlara neden aldığını sorduğumdysa aldığım klasik komik cevap"herkes Samsung alıyor ")
Sen keşke LG ve Sony'nin hatta HTC de dahil olsun Galaxy W a rakip cihazlarını kullansaydin yine Samsung iyi olurduSöylemeden edemiycem ama samgung gerçekten bizim milletimizin beynini yıkadı ya. 2012 de ilk ve son kez Samsung aldım. (Galaxy w) tövbe ettim. O zamandan beri de hiçbir yakınıma önermedim. Almanyada oturan yakin bi arkadaşımdan duyduğum da şu. "Samsung bitek Türkiye için üretiyor galiba, almanyada hiç görmüyorum" adamlar ya iPhone ya LG yada Sony kullanıyomuş.
Yine derken? High-end cihazların en rezili samsungdur. Orayı bi düzeltelim. Ha bu arada htc kullansaydın o düzeyde yine htc geçerdi. Kullandım biliyorum.Sen keşke LG ve Sony'nin hatta HTC de dahil olsun Galaxy W a rakip cihazlarını kullansaydin yine Samsung iyi olurdu
Herkesin fikrine saygım var ama Samsung geçemez yineSen keşke LG ve Sony'nin hatta HTC de dahil olsun Galaxy W a rakip cihazlarını kullansaydin yine Samsung iyi olurdu
Herkesin fikrine saygım var ama Samsung geçemez yineSen keşke LG ve Sony'nin hatta HTC de dahil olsun Galaxy W a rakip cihazlarını kullansaydin yine Samsung iyi olurdu
Eskı samsung kullanıcısı olarak (s2 S3 S5 Note2 Note3) samsungu kücümsemiyelim telefonları berbat diyen arkdaslar için diyorum samsung en işcilik Note serisinde kullanıyor cihaz harbiden güzel bütün en iyi özellikleri samsung note serisine koyuyor diğer giriş segmentindeki cihazlar harbiden berbat.Ama herkesin kendi kişisel tercihlerı var Performans kamera pil tasarım suya dayanıklık güncelleme gibi bence bu saydıklarımı en iyi karsılayan en iyi cihaz Sony Z3. Şuan çok memnun allah herkese nasip etsinNote alanlara sor bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?