Android 5.0 farki..!!

Konu Sahibi
Android 5.0 farki..!!
Android 5.0 farkinin ne olacagi merak edilirken google sonunda android kullanicilarinin yuzune guldu.

Android 5.0 ile cpu kullanimini istege gore kisitlayabilecegimiz bir ayar gelecek. Bunun yani sira 3g ve Edge arasindaki gecisi istege gore ayarlayabilecegiz ve 3g nin iyi cekime sahip oldugu bir yerde hizimiz asla edge seviyesine dusmeyecek.

Android 4.3 ile gelen ozellikle kullanabildigimiz opengl es3.0 destegini android 5.0 in ustunde dahada gelistirip grafik karti iyi olan cihazlarda daha iyi performans verecek. Ustelik bu surumden sonra cikacak guncellemelerle gpu nun islemci hizina yetismesini amacliyorlar.

Multimedya deneyiminde android yuzumuzu pek guldurmesede Android 5.0 ile cihazin kontrolunde yalnizca kulakliklar icin ses cikisina kullanmak icin guc kontrolu yukselecek.

Bunlarin yanisira Google Android 5.0 ile arkaplan uygulama sayisini sinirlamamiza izin verecek fakat bu bildigimiz gibi olmayacak. Sectigimiz uygulamalar tek bir sistem uygulamasi ile kontrol altinda tutulacak ve biz uygulamaya girmeden ve ciktiktan sonra biz tekrar girmedikce acilmayacak. Bunu bekliyorduk

Bunlarin disinda daha neler eklenecek merak konusu...

Tepkiler: o2hrea, xavxmaxi ve Buğra

MaxipmaN

Üye
stabil olursa android 5.0 bi cihaz alıcam

Buğra

Admin
Zaten 512MB ramli telefonlarda stabil çalışacak o yüzden bir çok cihaza gelecektir sabırsızlıkla bekliyorum

Tepkiler: AHMED..., o2hrea, Silinen Üye 988579 ve 1 kişi daha

chethin

Üye
Zaten 512MB ramli telefonlarda stabil çalışacak o yüzden bir çok cihaza gelecektir sabırsızlıkla bekliyorum
İnş stabil olur acele edip sorunlu çıkmasında 5.0 yinede wp8 kadar stabil olacağını sanmıyorum öyle olması için sıfırdan yazılması gerekiyor ama yinede baya geliştirme ve optimizasyonla geleceği belli haydi hayırlısı 2014 yılında dananın kuyruğu kopacak fakat kimin elinde kalacak orası meçhul.

Tepkiler: AHMED... ve Buğra
Zaten her yeni çıkan daha iyi oluyor,malım kötü diyen yok

Invoke

Üye

İnşallah öyle olur, sony vermez ama eğer düzgün çalışırsa kesin portlarlar

Buğra

Admin
Büyük ihtimal markalar ticari amaç için 512Mb ramli telefona 5.0 güncellemesi vermeyebilir ama custom rom olarak çıkar

Tepkiler: AHMED...
    Konu Sahibi
Büyük ihtimal markalar ticari amaç için 512Mb ramli telefona 5.0 güncellemesi vermeyebilir ama custom rom olarak çıkar

Zaten su an piyasada bulunan telefonlardan cok az bir kismi 5.0 alacak.

Tepkiler: Buğra

DiaBLoS

Admin
Nexus 5 alacagim ben çıksın da bir.

Android bu güncelleme ile baya bir stabil olacak gibi geldi bana umarım olur

S3 Kesin olarak alır mı acaba?

Discoya rom yspan çıkar mı acaba

Anil-D

Üye
samsung s4 e gelirmi android 5.0

Tepkiler: bybrock