Android 4 sürümlü telefon önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
Android 4 sürümlü telefon önerileri
Selam arkadaşlar daha öncede önerilerinizi bekledim fakat pek güzel öneriler gelmedi...

Şimdide Android 4 sürümlü telefonlar arıyorum fiyat fark etmez kamerası en az 8mp olsun yeter lütfen oyrumlarınızı bekliyorum

S3 onex s2 nexus(10.0 bile alir)

R.A.M

Üye
xperia s, S3, one x

Del Rey

Üye
S3, One X, Galaxy Nexus

15097

Üye
s2, s3, nexus, one x

cemkaya

Üye
One x al kardes piyasanin en iisi s3 aldim pismanim

MasteLaa

Üye
Kac tane telefon alacak ki bu kardesimiz Ben One x oneririm..

MasteLaa

Üye

Seçenekler sunduk ki istediğini beğenip alsın diye
4-5 tane seçenek olunca aklı karışır diye söyledim Şu anda zaten Android 4 sürümlü 2 telefon var s3 ve one x en iyi olanları ikisi arasında tercih yapmalı..Şarj,batarya isterse s3 ..Donanım istersen One X..Benim One X önermemin nedeni de Oen X in 4.0.4 Stock romunu aldıktan sonra s3 ü gayet sollaması..İkisini de karşılaştırdım bu arada Donanımları karşılaştırmaya gerek yok sanırım
Şu konuya da bakmasını öneririm.. : > http://www.maxicep.com/karsilastirmalar/s3-mu-one-x-mi-679206.html

Kac tane telefon alacak ki bu kardesimiz Ben One x oneririm..

kuzum aslında s3 daha iyi one x özellik olarak s2 gibidir donanımı saymıyorum ama,s3 ise seni anlar çünkü senin için tasarlanmıştır ben aldım bu akşam veya yarın inşallah elimde olacak zaten elime geçinçe konu açacağım iyikide s3 almışım diyorum hele o pop-up olayı çok hoşuma gitti hani mesaj yazarken videodan oyundan falan çıkmanıza gerek kalmıyor ya 4 çekirdeğin işe yaradığı bir durum işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...