Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android 4 sürümlü telefon önerileri
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lordufuk
Üye
Konu Sahibi
Android 4 sürümlü telefon önerileri
Selam arkadaşlar daha öncede önerilerinizi bekledim fakat pek güzel öneriler gelmedi...
Şimdide Android 4 sürümlü telefonlar arıyorum fiyat fark etmez kamerası en az 8mp olsun yeter lütfen oyrumlarınızı bekliyorum
foreverthe
Üye
Galaxy S3 veya Htc One X
MoonLife01
Üye
Galaxy s3
incitemfm
Üye
S3 onex s2 nexus(10.0 bile alir)
R.A.M
Üye
xperia s, S3, one x
avcitalip
Üye
s2,s3,nexus
Del Rey
Üye
S3, One X, Galaxy Nexus
omerfarukbaspin
Üye
nexus olarak yeni telefonu gelcek onu bekle
CasuS_87
Üye
s3 - one x - Nexus ..
15097
Üye
s2, s3, nexus, one x
cemkaya
Üye
One x al kardes piyasanin en iisi s3 aldim pismanim
MasteLaa
Üye
Kac tane telefon alacak ki bu kardesimiz Ben One x oneririm..
4-5 tane seçenek olunca aklı karışır diye söyledim Şu anda zaten Android 4 sürümlü 2 telefon var s3 ve one x en iyi olanları ikisi arasında tercih yapmalı..Şarj,batarya isterse s3 ..Donanım istersen One X..Benim One X önermemin nedeni de Oen X in 4.0.4 Stock romunu aldıktan sonra s3 ü gayet sollaması..İkisini de karşılaştırdım bu arada Donanımları karşılaştırmaya gerek yok sanırım
Şu konuya da bakmasını öneririm.. : > http://www.maxicep.com/karsilastirmalar/s3-mu-one-x-mi-679206.html
kuzum aslında s3 daha iyi one x özellik olarak s2 gibidir donanımı saymıyorum ama,s3 ise seni anlar çünkü senin için tasarlanmıştır ben aldım bu akşam veya yarın inşallah elimde olacak zaten elime geçinçe konu açacağım iyikide s3 almışım diyorum hele o pop-up olayı çok hoşuma gitti hani mesaj yazarken videodan oyundan falan çıkmanıza gerek kalmıyor ya 4 çekirdeğin işe yaradığı bir durum işte