Android 4 sürümlü telefon önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lordufuk

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
Android 4 sürümlü telefon önerileri
Selam arkadaşlar daha öncede önerilerinizi bekledim fakat pek güzel öneriler gelmedi...

Şimdide Android 4 sürümlü telefonlar arıyorum fiyat fark etmez kamerası en az 8mp olsun yeter lütfen oyrumlarınızı bekliyorum

foreverthe

foreverthe

Üye
Galaxy S3 veya Htc One X

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Galaxy s3

incitemfm

incitemfm

Üye
S3 onex s2 nexus(10.0 bile alir)

R.A.M

R.A.M

Üye
xperia s, S3, one x

avcitalip

avcitalip

Üye
s2,s3,nexus :oke:

Del Rey

Del Rey

Üye
S3, One X, Galaxy Nexus :tebessüm:

omerfarukbaspin

Üye
nexus olarak yeni telefonu gelcek onu bekle

CasuS_87

CasuS_87

Üye
s3 - one x - Nexus .. ;)

15097

15097

Üye
s2, s3, nexus, one x

cemkaya

cemkaya

Üye
One x al kardes piyasanin en iisi s3 aldim pismanim

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kac tane telefon alacak ki bu kardesimiz :hmmm Ben One x oneririm..

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Seçenekler sunduk ki istediğini beğenip alsın diye :ok2:
4-5 tane seçenek olunca aklı karışır diye söyledim :) Şu anda zaten Android 4 sürümlü 2 telefon var s3 ve one x en iyi olanları ikisi arasında tercih yapmalı..Şarj,batarya isterse s3 ..Donanım istersen One X..Benim One X önermemin nedeni de Oen X in 4.0.4 Stock romunu aldıktan sonra s3 ü gayet sollaması..İkisini de karşılaştırdım bu arada ;) Donanımları karşılaştırmaya gerek yok sanırım :)
Şu konuya da bakmasını öneririm.. : > http://www.maxicep.com/karsilastirmalar/s3-mu-one-x-mi-679206.html

avcitalip

avcitalip

Üye
Kac tane telefon alacak ki bu kardesimiz :hmmm Ben One x oneririm..

kuzum aslında s3 daha iyi one x özellik olarak s2 gibidir donanımı saymıyorum ama,s3 ise seni anlar çünkü senin için tasarlanmıştır :oke:ben aldım bu akşam veya yarın inşallah elimde olacak zaten elime geçinçe konu açacağım iyikide s3 almışım diyorum hele o pop-up olayı çok hoşuma gitti hani mesaj yazarken videodan oyundan falan çıkmanıza gerek kalmıyor ya 4 çekirdeğin işe yaradığı bir durum işte :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt