Haber Android 4.4 Kitkat Güncellemesi Alıcak Telefonlar!(samsung)

Anil-D

Üye
4.3 gelecekte olme esegim ölme

Xurmirac

Üye
Millet Ace II acaba 4.1 güncellemesi alacak mı diye endişe ediyordu, şimdi alması beklenen sürüme bak
4.3 gelecekte olme esegim ölme

4.3 gelcekte... derken ? Hocam cihazınızın sürümü 4.2 ise büyük ihtimal direkt 4.4 e geçiş yapabilir eğer güncelleme alırsa.. ki zaten S IV güncellemeyi mutlaka alır Yorumunuzu bu şekilde anladığım için söyledim, yanlış anlamışsam k.b.

4.0.4 yerine 4.1.2 alınca havalandık hatta uçuyoruz gözleri tepeye diktik artık 4.4 ten aşağısı kesmez bizi

Xurmirac

Üye
4.0.4 yerine 4.1.2 alınca havalandık hatta uçuyoruz gözleri tepeye diktik artık 4.4 ten aşağısı kesmez bizi

Şu güncelleme işini Samsung önceden söyleseydide bana şu telefonu aldırmasaydı ne güzel Ace II alıcaktım

Tepkiler: The Shadow

Anil-D

Üye
Kardesim ben hep böyleyim android 5 e kadar yolumu var yani

Xurmirac

Üye
sen htc one v kullanıyosun galiba wonder da da tek çekirdek var gerçi ama custom rom vb. şeylerle one v yi rahat geçer gibime geliyor

Rom'a falan gerek yok ki 1GHz tek çekirdek = One V , 1.5 GHz tek çekirdek = Wonder Ayrıca birinde HTC SENSE , birinde Touchwiz
Kardesim ben hep böyleyim android 5 e kadar yolumu var yani

Nasıl yani hocam ? ben şöyle söyliyim, sürümler illa ki sırayla gelmesi gerekmiyor. 2.3.6 dan 4.1'e , 4.1'den 4.3'e , gibi güncellemeler olabilir..

Rom'a falan gerek yok ki 1GHz tek çekirdek = One V , 1.5 GHz tek çekirdek = Wonder Ayrıca birinde HTC SENSE , birinde Touchwiz
valla bilmiyorum ama tek çekirdek insanı hiç kesmez gibime geliyor yardım almak lazım touchwiz i de uzun süre kullanınca sende bıkarsın benim gibi ama haklısın wonder her türlü daha iyi yine de one v den

Xurmirac

Üye
valla bilmiyorum ama tek çekirdek insanı hiç kesmez gibime geliyor yardım almak lazım touchwiz i de uzun süre kullanınca sende bıkarsın benim gibi ama haklısın wonder her türlü daha iyi yine de one v den

Ama telefonu en performanslı şekilde kullanıyorum en performanslı Launcher'lar falan Most Wanted - RR3 - Dead Trigger 2 açıyor :

Anil-D

Üye
Daha 4.3 gelmediki

Ama telefonu en performanslı şekilde kullanıyorum en performanslı Launcher'lar falan Most Wanted - RR3 - Dead Trigger 2 açıyor :
aynen ace 2 yetersiz kaldığında ben devreye giriyorum yedek işlemci gibi

Tepkiler: Anil-D

Anil-D

Üye
Rom root olayi nedir ne faydasi var

Anil-D

Üye
Android 4.3 tam ne zaman gelecegi tarihi bellimi