Haber Android 4.4.3 güncellemesi alacak cihazlar

0MG90

Üye
Oh ne güzel güncelleme alıyonuz

Tepkiler: avast ve The Shadow

Invoke

Üye
4.4.4 de radio güncellendi. Bir de ufak tefek buglar kapatılmıştır. Başka bir olayı yok.

Tepkiler: avast

avast

Üye
4.4.4 de radio güncellendi. Bir de ufak tefek buglar kapatılmıştır. Başka bir olayı yok.
Radio farkinida girmedim ben abi sanki apartman boslugunda jammer var evde cekiyo evden cikiyorum telefon tek cizgi cekiyo apartmandan cikar cikmaz full cekiyo

Tepkiler: Invoke ve The Shadow
Radio farkinida girmedim ben abi sanki apartman boslugunda jammer var evde cekiyo evden cikiyorum telefon tek cizgi cekiyo apartmandan cikar cikmaz fu ll cekiyo
Aynen simdiye kadar kullandigim tum telefonlarda oyle benim

Invoke

Üye
Radio farkinida girmedim ben abi sanki apartman boslugunda jammer var evde cekiyo evden cikiyorum telefon tek cizgi cekiyo apartmandan cikar cikmaz fu ll cekiyo

Bi bak, belki vardır.

4.4.3 hatta 4.4.4 bize carbon rom,VanirOS, AOKP,beanstalk aracılığıyla gelmeye başladı bile

PriZm

Üye
4.4.3 ve 4.4.4 sadece bug fix güncellemeleri.Asıl büyük değişiklik Android 4.5 ile, Art'ın Dalvik'in yerini alması ile olacak.

avast

Üye
4.4.3 ve 4.4.4 sadece bug fix güncellemeleri.Asıl büyük değişiklik Android 4.5 ile, Art'ın Dalvik'in yerini alması ile olacak.
merakla onu bekliyoruz bana gore 4.4,2 le hic bi farki yok 4,5 yada 5,0 gelsin

MaxipmaN

Üye
note2 4.2.2yi atladı belki 4.4.4 falan verirler s3un adı gecmez de note2 almalıydıbi de samsung acıklaması degil ki bu s4 s5 note3un alacagını babannem bile tahmin eder

Tepkiler: The Shadow
Tüh S4 minide almıyor güncellemeyi. Neyse Allahtan 4.4.2 güncellemesini bu ay alacaz

02samsat

Üye
Sony xperia z1 alacak mi acaba