Android 4.4.2 sense 6

Sponsorlu Bağlantılar

fernoke

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.4.2 sense 6
Htc one kullanıcıları eminim bu güncellemeyi bekliyorlar biliyorsunuz Htc one 2 Bilgileri gelmeye başladı ama sürümü ile kesin bilgi yoktu sense 5 olacak yoksa 6 mı gelecek Htc one modeli sense 6 alacak mı gibi sorular vardır. Htc one Son güncellemesi 4.4 dendi peki sense 6 olacak mı evet olacak ama Htc one 2 çıktıktan sonra olacak yani Htc one ve one 2 güncelleme aldıklarında Htc one 2 Android 4.5 sense 6.5 alırken one sense 6. 5 alacak yani Android 4.4 sense 5.5 ile devam edecek.

0MG90

0MG90

Üye
Htc One 2 nin Sense 6 ile geleceği kesin değil ki ben öyle biliyorum söylenti onlar

emreli01

emreli01

Üye
one x plus için birşeyler var mı ?

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
4.3 vermeyi gereksiz gordugu için vermeyeckmis o yüzden diye 4.4 ü verecekmis diye biliyordum hatta konusu bile acilmisti
o zaman gelir inşallah ama 1 gb ram lı cihazlar daha ileri android sürümlerinde ne kadar stabil olurlar tartışılır

emreli01

emreli01

Üye
o zaman gelir inşallah ama 1 gb ram lı cihazlar daha ileri android sürümlerinde ne kadar stabil olurlar tartışılır
htc one kullanıyorsun galiba sizede 4.4.2 dağıtılmaya başlamış hadi bakalım şuan bizdeki 4.2.2 güncellemesi çok güzel ama şu sense5.5 arayüzü de verilse daha iyi olurdu hayırlısı bakalım

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
htc one kullanıyorsun galiba sizede 4.4.2 dağıtılmaya başlamış hadi bakalım şuan bizdeki 4.2.2 güncellemesi çok güzel ama şu sense5.5 arayüzü de verilse daha iyi olurdu hayırlısı bakalım
inş gelir de şu berbat klavyeden kurtulurum ya.

• Beğen
Tepkiler: yolcuasog

fernoke

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bilgi tegra işlemciye rom hazırlamak diğerlerine göre daha uzun sürdüğünü Twitter da belirtilmiş onun için uzun süreceğini ve x/x+ 4.4.2 guncellemesini alicagini ve bu son guncellemesi olacağını Twitter da bildirmiş

emreli01

emreli01

Üye
Yeni bilgi tegra işlemciye rom hazırlamak diğerlerine göre daha uzun sürdüğünü Twitter da belirtilmiş onun için uzun süreceğini ve x/x+ 4.4.2 guncellemesini alicagini ve bu son guncellemesi olacağını Twitter da bildirmiş
Açıklayan kim kaynak pls ve tarih felan yokmu acaba tahmini ?

zincir2012

zincir2012

Üye
iyi aksamlar arkadaslar hayirli olsun htc alanlara 4.3 5.5 sense kullaniyorsunuz her halde 4.2.5 sense gore hangi degisikler geldi performansta negibi değişikler geldi pil performansı nasıl yardımci olursanız memnun olurum

fernoke

Üye
    Konu Sahibi
HTC resmi Twitter açıklaması bu yazdım yaTayvanlı telefon üreticisi HTC, 4.4.2 güncellemesini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. HTC'le ilgili sızıntıları bildiren Twitter kullanıcısı LlabTooFeR'ın tweet mesajına göre, One, One Max, One mini modelleri Ocak-Şubat ayları içinde 4.4.2 güncellemesini alacak.
Butterfly S modelinin güncellemesnin şu anda test aşamasında olduğunu belirten LlabTooFeR, bu modelin ise Mart veya Nisan gibi güncellemeyi alabileceğini belirtti. Yeni amiral gemisinde yer alacak olan Sense 6'nın ise diğer cihazlarda güncellemeyle ancak sonbahar aylarında olabileceğini de belirtti. LlabTooFeR, 4.4.2 güncellemesi için HTC One X'in 18 aylık periyodu aştığını ve Tegra platformuna geliştirmenin Qualcomm'a göre daha zor olduğunu da başka bir mesajda yazdı.

emreli01

emreli01

Üye
HTC resmi Twitter açıklaması bu yazdım yaTayvanlı telefon üreticisi HTC, 4.4.2 güncellemesini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. HTC'le ilgili sızıntıları bildiren Twitter kullanıcısı LlabTooFeR'ın tweet mesajına göre, One, One Max, One mini modelleri Ocak-Şubat ayları içinde 4.4.2 güncellemesini alacak.
Butterfly S modelinin güncellemesnin şu anda test aşamasında olduğunu belirten LlabTooFeR, bu modelin ise Mart veya Nisan gibi güncellemeyi alabileceğini belirtti. Yeni amiral gemisinde yer alacak olan Sense 6'nın ise diğer cihazlarda güncellemeyle ancak sonbahar aylarında olabileceğini de belirtti. LlabTooFeR, 4.4.2 güncellemesi için HTC One X'in 18 aylık periyodu aştığını ve Tegra platformuna geliştirmenin Qualcomm'a göre daha zor olduğunu da başka bir mesajda yazdı.
One X plus için de 18 aylık periyot dolmuş mu yani

fernoke

Üye
    Konu Sahibi
Evet geçmiş

dranq

dranq

Üye
şimdi htc one a 4.4.2 güncellemesi gelecek alan arkadaşlar varmı genelde ocak şubat dedikleri zaman şubat sonu veriyolar o yüzden.

0MG90

0MG90

Üye
One X ve X+ bir daha güncelleme almayacak oldukları versiyon neyse onda kaldılar artık One alacak

emreli01

emreli01

Üye
One X ve X+ bir daha güncelleme almayacak oldukları versiyon neyse onda kaldılar artık One alacak
One x plus à güncelleme vermez ise yanlış yapar telefonu aldım alalı bir güncelleme verdi nereye vermiyormus :confused:

emreli01

emreli01

Üye
One x é hadi anladım da Plus à vermeli 4.1.1 ile geldi zaten 4.2.2 verildi bu Son olmamalı

0MG90

0MG90

Üye
Oldukları sürüm son HTC açıkladı destek yok artık

Takipçi Satın Al

Üst Alt