unun için birkaç yöntem var.
1. Amacınız Geliştirici seçeneklerini yanlışlıkla değiştirmemek, yada yaptığınız değişiklikleri geri almaksa şunu öneririm. Ayarlardan geliştirici seçeneklerine girin. Sağ üst köşedeki düğmeyi sola doğru çekerek bu menüyü pasifleştirebilirsiniz. Böylece yapmış olduğunuz değişiklikler geriye alınır (açsanız bile). Tekrar açmak istediğinizde size uyarı verir. Ancak bunu yapınca ayarlar menüsünden Geliştiri Seçenekleri menüsü gitmez.
2. Birinci yöntem sizin için yeterli değil ve ayarlar menüsünde geliştirici seçenekleri menüsünü görmek istemiyorsanız
Ayarlara girin
Uygulama Yöneticisine (Eski android versiyonlarındaki adı Uygulamalar) girin
Yukarıdaki sekmelerden (Yüklenen, SD Kart, Çalışan, Hepsi, Devre Dışı) ekranı sağa kaydırarak Hepsi sekmesine gelin
Ayarlar uygulamasına tıklayın
Kayıt Yeri sekmesindeki "Veriyi Sil" düğmesine basın.
Bu işlemi yaptığınızda geliştirici seçenekleri menüsü ayarlar ekranından gidecektir. Fakat "Veriyi Sil" düğmesi bazı telefonlarda aktif değil. Yani bu yöntem tüm telefonlar için uygun değil malesef