Android 4.3'te görünür hale getirilen 'Geliştirici Seçenekleri'ni yeniden gizlemek..

Sponsorlu Bağlantılar

temmuz

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.3'te görünür hale getirilen 'Geliştirici Seçenekleri'ni yeniden gizlemek..
Android 4.3 kurulu Galaxy S3 telefonumda 'Geliştirici Seçenekleri'ni öğrenmek amaçlı görünür hale getirdim, bu şekilde öğreneceğimi öğrendim ve şimdi bu 'Geliştirici Seçenekleri'ni yeniden orjinalindeki gibi görünmez yapmak istiyorum. Bu mümkünmüdür? Nasıl?..

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Ne zararı varki orda sana?

temmuz

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal haline dönse iyi olur. Belki telefon çoluk-çocuğun eline geçerde yanlış birşey ysparlar. Kimbilir belki ben bir hata yaparım. Mümkünse.. Yoksa yapacak bir şey yok. Ayrıca servis durumları falan olursa kurcalamışsın falan demesinler :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
1 yıldan fazladır geliştirici seçenekleri açık hiç birşeyde olmadı şuana kadar benim bildiğim geri alma bi tek fabrika ayarlarına dönme ile olur buda telefonda ne var ne yok hepsi silinir yeniden yüklemen gerek yani kalsın öyle hiç birşey olmaz ki

temmuz

Üye
    Konu Sahibi
Tamam, sağol.. :)

paydos.

Üye
unun için birkaç yöntem var.

1. Amacınız Geliştirici seçeneklerini yanlışlıkla değiştirmemek, yada yaptığınız değişiklikleri geri almaksa şunu öneririm. Ayarlardan geliştirici seçeneklerine girin. Sağ üst köşedeki düğmeyi sola doğru çekerek bu menüyü pasifleştirebilirsiniz. Böylece yapmış olduğunuz değişiklikler geriye alınır (açsanız bile). Tekrar açmak istediğinizde size uyarı verir. Ancak bunu yapınca ayarlar menüsünden Geliştiri Seçenekleri menüsü gitmez.

2. Birinci yöntem sizin için yeterli değil ve ayarlar menüsünde geliştirici seçenekleri menüsünü görmek istemiyorsanız

Ayarlara girin
Uygulama Yöneticisine (Eski android versiyonlarındaki adı Uygulamalar) girin
Yukarıdaki sekmelerden (Yüklenen, SD Kart, Çalışan, Hepsi, Devre Dışı) ekranı sağa kaydırarak Hepsi sekmesine gelin
Ayarlar uygulamasına tıklayın
Kayıt Yeri sekmesindeki "Veriyi Sil" düğmesine basın.
Bu işlemi yaptığınızda geliştirici seçenekleri menüsü ayarlar ekranından gidecektir. Fakat "Veriyi Sil" düğmesi bazı telefonlarda aktif değil. Yani bu yöntem tüm telefonlar için uygun değil malesef

• Beğen
Tepkiler: Marco Laren, cihangir09 ve xmustx

ArtiZz012

Üye
Arkadaslar gelistiri secenegini acip telefonu bozanlar telefonu guvenli modda acarak ayarlari eski haline getirerek duzeltebilirler denenmistir ben buldum zaten yontemi.

cihangir09

Üye

1. Amacınız Geliştirici seçeneklerini yanlışlıkla değiştirmemek, yada yaptığınız değişiklikleri geri almaksa şunu öneririm. Ayarlardan geliştirici seçeneklerine girin. Sağ üst köşedeki düğmeyi sola doğru çekerek bu menüyü pasifleştirebilirsiniz. Böylece yapmış olduğunuz değişiklikler geriye alınır (açsanız bile). Tekrar açmak istediğinizde size uyarı verir. Ancak bunu yapınca ayarlar menüsünden Geliştiri Seçenekleri menüsü gitmez.

2. Birinci yöntem sizin için yeterli değil ve ayarlar menüsünde geliştirici seçenekleri menüsünü görmek istemiyorsanız

Ayarlara girin
Yukarıdaki sekmelerden (Yüklenen, SD Kart, Çalışan, Hepsi, Devre Dışı) ekranı sağa kaydırarak Hepsi sekmesine gelin
Bu işlemi yaptığınızda geliştirici seçenekleri menüsü ayarlar ekranından gidecektir. Fakat "Veriyi Sil" düğmesi bazı telefonlarda aktif değil. Yani bu yöntem tüm telefonlar için uygun değil malesef
adamsın adam fabrika ayarıyla uğraşmaktan kurtardın saolasın kardeşim

Marco Laren

Marco Laren

Üye

Ayarlara girin
teşekkürler :)

H0lligan

Üye
ayarların verilerini temizleyin gizliyor kendini

Üst Alt