Android 4.1'de Flash Yok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

Üye
Kuzu zaten s2 almaz bu güncellemeyi rahat rahat flash kullanırsın ics de. Hem puffin dolphin browser felan var.
Şimdi iOS açık ara öne geçti bence zaten öndeyken Android'i Flash için alan çok insan var çevremde kuzum kötü oldu bence ama dediğin gibiyse sorun yok..Ama şöyle bir sorun olur üst segment kolay kolay satamaz çünkü iOS var önünde..

bu kadar büyüteceğinizi bilseydim vermezdim linki

MasteLaa

Üye

iPhoneda da sozde fals destegi yok deniyor ama puffin browserdan istediginflas videoyu izliyosun kuzu androidde de puffin ile izlersiniz
Flash interneti ağırlaştırdığı için koymuyor Apple gayet akıllıca bence

Tepkiler: R.A.M

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu konuyu bu kadar buyutmeye ne gerek var anlamadim adobe aylar once mobil platformlardan flash destegini cekecegini aciklamişti zaten.

klongs

Üye
​istemediğin zaman kapatabiliyorsun

hayır benim kızdığım şu güzel haberlere kimse itiraz etmiyor ama ne zaman androidle ilgili kötü bir haber veya olumsuz bişey yazılsa ya taşınıyor ya da altına 10 15 kişi link veriyor

fanlık yapmıyorum. Gördüğümü şikayet ederim. Sen de edersen güzel olur.

adamım...

Ben yukledim jelly bean isletim sistemime simdi

HakaN-06

Üye
Gerek yok zaten flasha puffin iş görür ayrıca zaten flash yakında tarih olacak html5 akacak

Beyler destek cekti die flash silinmicekki sadece flash playere güncelleme gelmicek Jb gelmiyenler flash playeri kullanabilecek ama güncellenmicek abartilacak birşey yok

şuan siz flash ın hangi sürümünü kullanıyorsunuz.benım telde 11.1 yüklü.daha üstü varmı.cunku marketten kaldırıldı da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...