MasteLaa
Üye
Şimdi iOS açık ara öne geçti bence zaten öndeyken Android'i Flash için alan çok insan var çevremde kuzum kötü oldu bence ama dediğin gibiyse sorun yok..Ama şöyle bir sorun olur üst segment kolay kolay satamaz çünkü iOS var önünde..Kuzu zaten s2 almaz bu güncellemeyi rahat rahat flash kullanırsın ics de. Hem puffin dolphin browser felan var.
Flash interneti ağırlaştırdığı için koymuyor Apple gayet akıllıca bence
iPhoneda da sozde fals destegi yok deniyor ama puffin browserdan istediginflas videoyu izliyosun kuzuandroidde de puffin ile izlersiniz
gelse bile yüklemezsin olur biterÇok kötü haber bu ya ben Gs2 yi almak istememdeki en büyük isteklerden bir tanesiydi ama sanırım Gs2 ye bu güncelleme gelmeyecek o zaman sorun yok demek mi
Katılıyorum.
hayır benim kızdığım şu güzel haberlere kimse itiraz etmiyor ama ne zaman androidle ilgili kötü bir haber veya olumsuz bişey yazılsa ya taşınıyor ya da altına 10 15 kişi link veriyor
fanlık yapmıyorum. Gördüğümü şikayet ederim. Sen de edersen güzel olur.
Bence kapatılmasın. Dünden beri burda zibil gibi android konusu açıldı hemde hiç bölümle alakası olmamasına rağmen ve hiçbiri taşınmadı. Kötü haber olunca neden kapatılıyor? Bunları da tartışalım. Wp8 tanıtılırken biz gelip burda tek konu açmadık. Haksızlığa gerek yok.
onla internetten her video izlenebilecek mi?Gerek yok zaten flasha puffin iş görür ayrıca zaten flash yakında tarih olacak html5 akacak
flashla yaptığın her şey!onla internetten her video izlenebilecek mi?
şuan siz flash ın hangi sürümünü kullanıyorsunuz.benım telde 11.1 yüklü.daha üstü varmı.cunku marketten kaldırıldı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?