Android 4.1.2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DotMatrix

DotMatrix

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.1.2
Merhabalar,

Yukarıdak resimde de görüldüğü gibi telefonumun Android sürümü 4.1.1 sürümü güncellemeyi düşünüyorum bu nedenle sizlere sormak istedim. Android 4.1.2'nin bir zararını gören var mı? Biraz araştırma yaptım şarj sorunu oluşuyor dendi şarj benim için pek sorun değil her akşam telefonumu şarj'a takıyorum. Aynı zamanda bu çok iyi olmuş işe yarıyor diyebileceğiniz bir durum var mı?

Son bir sorum sürüm güncellediğimde telefon hafızasındaki verilerim silinir mi? Örneğin oyunların SD dosyaları?

İlginiz için Teşekkürler.
İyi Forumlar.

custave

custave

Üye
Merhabalar,

Yukarıdak resimde de görüldüğü gibi telefonumun Android sürümü 4.1.1 sürümü güncellemeyi düşünüyorum bu nedenle sizlere sormak istedim. Android 4.1.2'nin bir zararını gören var mı? Biraz araştırma yaptım şarj sorunu oluşuyor dendi şarj benim için pek sorun değil her akşam telefonumu şarj'a takıyorum. Aynı zamanda bu çok iyi olmuş işe yarıyor diyebileceğiniz bir durum var mı?

Son bir sorum sürüm güncellediğimde telefon hafızasındaki verilerim silinir mi? Örneğin oyunların SD dosyaları?

İlginiz için Teşekkürler.
İyi Forumlar.
4.1.2 s2 de omega v19.2 kullaniyom bi sorun yasamadim

ibrahimoh

Üye
güncelleme yapıldığında hiçbir verin kaybolmaz, bana göre en iyi sürüm en güncel sürümdür güncellemelisin :)

Shaunx

Shaunx

Üye
S3 umde 4.1.2 yuklu. Bazi arkadaslarda sarj sorunu olusmus evet. Ama bence bu sorun yazilimsal degil donanimsal. Bence gonul rahatligi ile guncelle. Guncellemede verilerin kaybolmaz

DotMatrix

DotMatrix

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için Teşekkürler.

Az önce Kies ile güncellemeye çalıştım fakat güncelleme gözükmüyor. Cihaz hakkında bölümündeki
Android sürümü 4.1.1 Kies ile neden güncelleme göremiyorum acaba bilgisi olan var mı?

ozgunb

ozgunb

Üye
Cihazın galaxy note 2. Demek ki Türkiye için henüz resmî yazılım çıkmamış.

hasanistan

hasanistan

Üye
hayır türkiye ye biraz önce geldi firmvare sayfasında baktım sen iyisi mi bir daha denetle güncellemeyi.

emersave

Üye
Ben kies ile 2 gün önce güncelledim , sarj problemini yasamadim.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
peki kieste felan sorunmu var desem sen birde kiesi güncelle veya telefon hakkında yazılım güncelleştirme de öyle dene

DotMatrix

DotMatrix

Üye
    Konu Sahibi
Kies'in en güncel sürümü yüklü. Telefondan güncellemeye çalıştığımda "En yeni güncellemeler zaten yüklendi." diyor. Fakat sürüm halen 4.1.1 anlamadım gitti.:bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt