Android 4.0'a geçecek dev!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Android 4.0'a geçecek dev!

HTC'den sevindiren Android 4.0 açıklaması!

Mevcut ceplerini Android 4.0'a yüksetmeyle ilgili bu açıklamaları yapan cep devi, müjdeyi verdi!

Cep devi HTC, Android 4.0'ı bir süre inceledikten sonra "mümkün olduğunca çok cebi" mobil işletim sisteminin yeni sürümüne yükseltmeye karar verdi.

Bazılarımızın hatırlayacağı gibi HTC, Android 4.0 "Ice Cream Sandwich"in yayınlanmasının ardından, onu heyecan verici bulduğunu ve incelemeye başladıklarını açıklamıştı. HTC'nin canının gerçekten Dondurmalı Sandviç çektiğini gösteren bu açıklaması, HTC sahiplerini oldukça sevindirecek gibi görünüyor.

İşte HTC'nin açıklamalarından alıntılar:

"Android cihazlarına sağladığımız devamlı ve hızlı yükseltmelerle endüstri lideri olarak tanınıyoruz. Bu, Ice Cream Sandwich'te de değişmeyecek."

"Yükseltmeler, en iyi performans ve kullanılabilirliği sağlamak için donanım ve yazılımın dikkatli bir dengelemesini gerektirir. Ürün portföyümüzü inceliyoruz, bizi izlemeye devam edin."

"Hedefimiz, mümkün olduğunca çok HTC cihazını yükseltmek. Hangi cihazlar olacağını, zamanı ve detayları önümüzdeki haftalarda sizlerle paylaşacağız!"

Yorum:

HTC'nin "mümkün olduğunca çok cihaz" sözünün gerçekten birçok cihaz için geçerli olmasını ve HTC'nin HTC Desire'ın Gingerbread'e yükseltilmesindeki hatasından ders almış olmasını umuyoruz.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
htc telefonum yok :( :D

y n s c n

y n s c n

Üye
HTC, bir adım öne..

pRime.

pRime.

Üye
Androidden en iyi anlayan şirket htc, kim ne derse desin.

Ocean258

Ocean258

Üye
Htc gercekten ıyı bu konuda yaa.. Anlıo adamlar Android'ten ..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bana göre android'i en iyi şekilde sunan değiller. Ama sense gerçekten çok güzel

Türe

Türe

Üye
androidi kullanmasini biliyo adamlar bir de kendi arayuzlerini ekleyince harika seyler cikartabiliyorlar

Lenneth

Üye
Sense arayüzü güzel olsada pek optimize değil, telefonun yavaş çalışmasına sebebiyet veren bir arayüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...