Android 4.0 ile 4.1 arayüz hız karşılaştırması..."Video"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Android 4.0 ile 4.1 arayüz hız karşılaştırması..."Video"
[video=youtube;V5E5revikUU]http://www.youtube.com/watch?v=V5E5revikUU&feature=player_embedded[/video]

Google mühendisleri yeni tanıtılan Anroid JB 4.1 sürümünde arayüzün fps değerini 60 fps arttırarak 120fps çıkardılar.Bu videodada fark ağır çekimde gösteriliyor...

Tepkiler: Amaru Shady

PriZm

Üye
benim merak ettiğim 120 fps ye çıkardılarsa ve ekran büyük ihtimalle 60 hz de çalışacaktır,ekranda artifact olmasına neden olmazmı? vsnyc gibi birşey olmazsa tabi.

Konu Sahibi
benim merak ettiğim 120 fps ye çıkardılarsa ve ekran büyük ihtimalle 60 hz de çalışacaktır,ekranda artifact olmasına neden olmazmı? vsnyc gibi birşey olmazsa tabi.

Dediğinden pek bişey anlamadım fakat JB 4.1 en azından çift çekirdekli işlemci gerektirecek diye duymuştum bu yüzden güçlü süstemlere göre optimize ediliyor...

PriZm

Üye

Dediğinden pek bişey anlamadım fakat JB 4.1 en azından çift çekirdekli işlemci gerektirecek diye duymuştum bu yüzden güçlü süstemlere göre optimize ediliyor...
ya şu oyunlarda yokmu fps sınırlamak için vsnyc kullanıyorlar,ondan bahsediyorum.bu konuyu bilenler anlayacaklardır beni.

R.A.M

Üye
Ne olursa olsun android çok hızlı gelişiyor.

Tepkiler: Amaru Shady
    Konu Sahibi
Şimdi farkettimde bunda kendi arayüzlerini kullanan HTC Samsu gibi şirketlir yararlanamayacak...Bu JB 4.1 in kendi arayüzüne özel birşey...

klongs

Üye
​sadece nexuslar için mi olacak

PriZm

Üye
Eğer Jelly Bean daki hızlanma bir launcher hızlanması ve bu sürümün en önemli özelliği bu ise bu güncellemeden pek birşey beklemiyorum.ICS den farkı olmayacak.bense google jelly bean'ı Linaro ile kodlar diye düşünmüştüm :S

Arrifact degilde kırılmalar olabilir 60 hz ekranfa 120 fps ile

Bence çok gereksiz. Bosuna gpu+cpu+batarya israfi. Insan gozu o kadar rahat farkedemez o degisimi.

PriZm

Üye
Arrifact degilde kırılmalar olabilir 60 hz ekranfa 120 fps ile

Bence çok gereksiz. Bosuna gpu+cpu+batarya israfi. Insan gozu o kadar rahat farkedemez o degisimi.

Artifact derken o dediğini kastetmiştim.

zaten yanlış bilmiyorsam insan gözü en fazla 60 fps ye kadar algılayabiliyor.adamların bu testi yaparken neden profesyonel kamera kullandıkları belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...