android 4.0 ı sevmeyenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Emre

-Emre

Üye
android Windowsla mi yarısamaz yoksa Windows Phone lami? Eğer Windows Phonedan bahsediyorsun zaten Windows Uygulama sayısıyla kaybediyor. zaten android pcdeki Windowsla karsilastirilamaz=)

alenkolik

alenkolik

Üye
Yaw insanı catlatiyorlar. Dostum androidi sevmiyor olabilirsin madem Windows un daha iyi oldugunu iddia ediyorsun ne işin var android forumunda. Amacin ne? Al Windows telefonunu kullan. Windows forumuda var politikani git orada yap. Acmissiniz foruma bide androidi sevmeyenler diye baslik. Android Windows la yarisamazmis. Yok k...ın kenarı. Tövbe Yarabbim ya. Bu aralar çok görülmeye başladı senin gibiler burada. Begenmiyorsan kullanmazsin olur biter. Gelip burda politika yapma. Sana kimse zorla telefon aldirtmiyor.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
ozakin70

ozakin70

Üye
Bende ics yi sevmiyorum jealy bean daha iyi:thumbup:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
konu nerelere gidip gelmiş :ehe

.Murat.

.Murat.

Üye
ben çok mennunum motorola tabletim var güncellemeyi alınca süper oldu

ka_za

ka_za

Üye
bana göre android eksik bir sistem:
-internette tam özgürlük sağlayamıyorsun yani flash playerda bilgisayardaki gibi mynette oyun oynayamıyorsun haxballa giremiyorum yani flash oyunlar oynanmıyor ayrıca flash player androidden çekilecek daha da kötü olacak.
-oyunlar ve programlar rami çok yiyor.
-androidde doğru düzgün office işleri yapılmıyor.
yani bana göre android oyun ve eğlence üzerine bir sistem (tablet)

-Windows phoneda hax oynanirmi?
-Android kadar genis office uygulamasi bulabilecek misin?
-üstüne üslük bu kadar oturmus bir sistemi begenmeyip yeni cıkmış ne oldugu tam belli olmayan şeyi övüyorsun ve android yapamaz dediklerini o hiç yapamicakken

Şehriyar

Şehriyar

Üye
İsteyen istediği, sevdiği, kendine en uygun gelen sistemi kullansın,
Kimse diğer bir sistemi kötülemesin,
Herkes ersin muradına,
Biz çıkalım kerevetine...
Bu konu da kapansın :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt