Uygulama Android 4.0.4 WiFi Sorunu [Yardım]

Konu Sahibi
Android 4.0.4 WiFi Sorunu [Yardım]
Arkadaşlar telefonum Sony Ericson Xperia Neo V, bakmadığım yer kalmadı ama şuna bir çözüm hala bulamadım; güncelleme yapmadan önce (3.2 varken) evimdeki wifi'ya çok rahat bağlanırken 4.0.4e yükselttiğimden beri bağlanamıyorum. Bazen sürekli internet bağlantısı kesildi yazıyor bazen de kötü bağlantıdan kaçınıldı, bazen de sürekli kimlik doğrulanıyor diyor.

Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı. Komple fabrikaya döndürdüm (yani sıfırladım) yine olmadı. SSID'yi, parolayı değiştirdim olmadı. Wifi Advanced Configuration Editör kullandım yine olmadı. Statik ip yaptım wifi'ya bağlandı ama bu sefer de internete girmedi. Bu konuya kesin bir çözüm getiren var mı? Bu sorun bir tek bende yok ama çözebilen elbet vardır.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

masarati

Üye
arkadaşım telin hangi marka olursa olsun zaten yeni çıkan romlar sorunludur buna çözüm bulamassın tek çözüm eski kullandığın romu yükle ozaman her birşey telde normale dönecektir

Konu Sahibi
Eski sürüme döndürmek garantiyi bozuyor, bu yüzden yapmayı düşünmüyorum.

*#*#526#*#* ile wi-fi driverını güncelleştirmeyi denedin mi?

Bir de statik IP de evde 5 adet interenti kullanan cihaz varsa 192.168.1.6 yapmak gerekiyor.

Konu Sahibi
*#*#526#*#* ile wi-fi driverını güncelleştirmeyi denedin mi?

Bir de statik IP de evde 5 adet interenti kullanan cihaz varsa 192.168.1.6 yapmak gerekiyor.

Modem masaüstü bilgisayarıma kablo ile bağlı. Yani ona kurulu. Wifi driver'ı yok.

2 cihaz wifi kullanıyor. telefon ve laptop

masarati

Üye

Buna nasıl vardın?

anlatayım arkadaşım ben değişik değişik bütün galaxy s i9000 bütün çıkan romları denedim kiminde imei değişti tekrar geri dönmek istediğimde ise her zaman(GT_I9000_XXJVP_XXJVP_OXAJVP_Sbl) romu geri yükledim XEU seçip kiesten güncelledim tel imei değişsede geri yükleme işleminde herşey eskisi gibi okeymi

Ali58_58

Üye
kardeşim o sorun bazen modemden kaynaklıda oluyo o yüzden bunu dene
-------------İlk önce pcnizden adres çubuğuna : 192.168.1.1 yazın ve enter'a basın

Karşınıza id ve şifre çıkacak id'e ''admin şifreye ise ''password'' yazın yine enter'a basın

Ve çıkan modem sitesinde ise '' KABLOSUZ'' seçeneği ardından ''GÜVENLİK'' e tıklayın

Son olarak oradaki ''Ağ kimlik denetimi''ni tıklayın oradaki WPA olan secenekleri tek tek deneyin. her bir secenekte telefonunuzla bağlanmayı denemeyi unutmayın.

Mutlaka birisi eşleşecektir telefonunuzla

Konu Sahibi
çözüm için teşekkür ederim. biraz geç gördüm bunu, yeni modem gelecek ama onda da olmazsa deneyeceğim. yeşekkürler

asıw

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bende de var çözümü bilen bulan birileri var mı ? Neo V

bende de şöyle sorun var experia u kullanıyorum 4.0.4 ama web şifreleme ile internete giremiyorum. kopuyo. kendi kendine wi fi açıp kapıyo anlayamadım telefon da mı sorun var.yardımcı olursanız sevinirim