Cihanî Sultan Üye lgkg300' Alıntı: Neo V de çalışmadı paket bozuk gibi bir hata verdi .apk dosyasını paylaşır mısınız Genişletmek için tıkla ... Kardeş ICS ve üzeri gerektiriyordu galiba.Yanlış hatırlamıyorsam.
lgkg300' Alıntı: Neo V de çalışmadı paket bozuk gibi bir hata verdi .apk dosyasını paylaşır mısınız Genişletmek için tıkla ... Kardeş ICS ve üzeri gerektiriyordu galiba.Yanlış hatırlamıyorsam.
yazici_11 Üye Konu Sahibi Cihanî Sultan' Alıntı: Kardeş ICS ve üzeri gerektiriyordu galiba.Yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla ... evet ics ve daha yuksek android surumleri
Cihanî Sultan' Alıntı: Kardeş ICS ve üzeri gerektiriyordu galiba.Yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla ... evet ics ve daha yuksek android surumleri
Never_Back_Down Üye yazici_11' Alıntı: Insallah . - - - Eklendi - - - Xperia Pro ICS e guncellenecekmi ? - - - Eklendi - - - deneyen oldumu hic? Genişletmek için tıkla ... Güncelleme çoktan geldi ama yüklemez olaydım sonradan eskisine döndüm ama
yazici_11' Alıntı: Insallah . - - - Eklendi - - - Xperia Pro ICS e guncellenecekmi ? - - - Eklendi - - - deneyen oldumu hic? Genişletmek için tıkla ... Güncelleme çoktan geldi ama yüklemez olaydım sonradan eskisine döndüm ama
yazici_11 Üye Konu Sahibi _SurgeoN_' Alıntı: Güncelleme çoktan geldi ama yüklemez olaydım sonradan eskisine döndüm ama Genişletmek için tıkla ... chrome islede bilmeyeceksen
_SurgeoN_' Alıntı: Güncelleme çoktan geldi ama yüklemez olaydım sonradan eskisine döndüm ama Genişletmek için tıkla ... chrome islede bilmeyeceksen