Android 4.0.4 güncelleme yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

71fatih

71fatih

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.0.4 güncelleme yardım!!!
Arkadaşlar şuan ki yazılımım 4.0.3 günceleştirme denetle dediğimde yeni güncelleştirme yok diyor.Herkes 4.0.4 kullanırken bende niye öyle diyor anlamış değilim, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı ??? tel galaxy s2

• Beğen
Tepkiler: byefendy00

fnldstntn

Üye
Telefonunun yazılımı operatöre çzel olabilir...

71fatih

71fatih

Üye
    Konu Sahibi
başka hat taksam

• Beğen
71fatih

71fatih

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şuan ki yazılımım 4.0.3 günceleştirme denetle dediğimde yeni güncelleştirme yok diyor.Herkes 4.0.4 kullanırken bende niye öyle diyor anlamış değilim, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı ??? tel galaxy s2

• Beğen
71fatih

71fatih

Üye
    Konu Sahibi
ben orjinal romdan bahsediyorum telefonum rootlu degil root da yapmak istemiyorum

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Pc den kies ile güncelleyeceksin :)

eğer kiesde görünmezse orjinal romu odin ile de yükleyebilirsin :)

fnldstntn

Üye
Verdiğim linkteki yontem için root gerekmez orjinal yazılım yükleniyor...

71fatih

71fatih

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkürler kardeş bakıyım bi

• Beğen

osicik

Üye
orjinal yazılım değil mi bulamamsı imkansız 404 geleli çok oldu güncelleme bile aldı galiba... kafa karıştırmak gibi olmasın ama genede bence rootlamayı ve yeni bi rom atmanı tavsiye ederim piyasada bırak 404 ü çok stabil olmasada jelybean bile bir sürü var... tavsiyemin sebebide rootsuz % 50 performansla ve şarj gücüyle ancak kullanılabiliyor yarım yani....!!!!!

71fatih

71fatih

Üye
    Konu Sahibi
Malesef orjinal 4.0.4 romu piyasada yok.Son çare olarak root'larım teli, bide Samsung müşteri hizmetlerini arayım.Verdiginiz cevaplar için tesekkürler arkadaşlar.

osicik

Üye
kies üzerinden mi deniyorsun kiesi güncelle olmadı kaldır ekrar kur ondanda oluyor bazen....

71fatih

71fatih

Üye
    Konu Sahibi
kiesden de denedm wifi ile 3g ile ama yok malesef.

• Beğen

osicik

Üye
kiesden de denedm wifi ile 3g ile ama yok malesef.
kiesi güncellemeyi dene yada pc den kaldır tekrar kur olmadı orjinal başka bir sürüm bulup odinle kur ve tur kodunu kısayoluyla değiştir öylede garanti kapsamında kalır...

aşikar53

aşikar53

Üye
arkadaslar bende de durum ayni biri su konuya aciklik getirsin lutfen 4.0.4 turkiyeye geldimi orjinal olani ben bise anlamadim kimi geldi kimi gelmedi diyor ilgili arkadslara sesleniyorum yardim!!! pls.

aşikar53

aşikar53

Üye
biri şu mevzuya bakabilirmi arkadaşlar lütfen

71fatih

71fatih

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen

osicik

Üye
Arkadaşım bizzat Mesut Çevik ile facebook ta konuştum.Türkiye için 4.0.4 güncellemesi malasef daha gelmemiş.
valla ben yazmıştım gelmiştir diye kendim devamlı custom rom kullandığımdan orjinali pek bilmiyorum ama hala gelmemiş galiba ama ama ama çevrede o kadar çok jb rom bile var ki 4.0.4 ün tür gelmemiş olması çok üzücü ve neden custom rom kullanmamız gerektiğini açıklıyor aklına yatan varsa goatrip rom u deneye bilir tüm samsung mühendisleri bir araya gelse bile bu kadar stabil rom çıkartamazlar o derece :ehe

71fatih

71fatih

Üye
    Konu Sahibi
Dogrudur arkadasim.Root isinden anlasam ugrasir miydim bekler miydin Samsung un keyfini.

• Beğen
aşikar53

aşikar53

Üye
Arkadaşım bizzat Mesut Çevik ile facebook ta konuştum.Türkiye için 4.0.4 güncellemesi malasef daha gelmemiş.

tesekkurler kardesim
nezaman cikacagi hakkinda bi bilgi varmi ..

Üst Alt