sadikbircan
Üye
-
Konu Sahibi
-
2.7.2+mp9 engine çalıştırmayı başardım ve 2.5ten çok daha iyi.
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindirin ve cwm ile flashlayın.Telefonu yeniden başlattıktan sonra terminal emülatörünü açın ve sırasıyla su ve MPEngine9 yazın.(Büyük kuçuk harfe dikkat edin).Script ve mpengine çalışacak.Ama her açılısta mpengineyi tekrar çalıştırmak gerekiyor.Bu yüzden script manager ile çalıştırıp açılışta çalışmaya ayarlamanızı tavsiye ederim.
Sadık hocam bu bahsettigin MPEngine9+2.7.2 ne ise yarar? Ben lazeroid2.5 kullaniyorum
bilmiyorum sadık hocam ben yoon kernel kullanıyorum nedense yine siyah ekranda kaldıarkadaşlar bu MPEngine9+2.7.2 yi rc2 oldugu surece her kernele kurabılıyormuyuz yoksa sadece yoon kernel mi olması lazım
arkadaşlar i8150 w telefonum var. yaklaşık 6 ay önce (recovery-clockwork-6.0.1.2-ancora.tar) yüklemiştim. sonradan telefonu resetledim. akşamda update.zip dosyasını yükledim. androit 4 yüklemek için uygulamaları videoyu bire bire yaptım. clockwork modunda telefon açılmıyor. önce ve akşam yükledigim uygulamalarda hata yapmadı veya telefonu kablosunu çıkarmadım. yüklemek için sizlerden destek bekliyorum..
arkadaşlar bu MPEngine9+2.7.2 yi rc2 oldugu surece her kernele kurabılıyormuyuz yoksa sadece yoon kernel mi olması lazım
bilmiyorum sadık hocam ben yoon kernel kullanıyorum nedense yine siyah ekranda kaldı
arkadaşlar i8150 w telefonum var. yaklaşık 6 ay önce (recovery-clockwork-6.0.1.2-ancora.tar) yüklemiştim. sonradan telefonu resetledim. akşamda update.zip dosyasını yükledim. androit 4 yüklemek için uygulamaları videoyu bire bire yaptım. clockwork modunda telefon açılmıyor. önce ve akşam yükledigim uygulamalarda hata yapmadı veya telefonu kablosunu çıkarmadım. yüklemek için sizlerden destek bekliyorum.. [h=1][/h]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?