hayir romu bastan kurdum kernel kullanmiuorum suan ilginc olanida most wanted actiimda telefon kendi kendine restart atiyo bazende restart atmiyo maaleaef durudlurdu dio
hayir romu bastan kurdum kernel kullanmiuorum suan ilginc olanida most wanted actiimda telefon kendi kendine restart atiyo bazende restart atmiyo maaleaef durudlurdu dio
bu arada siz sd cardıda biçimlendirin yani telefonda hiç bişey kalmasın sonra format systele felanda telefonu tamamen sıfırlayıp romu yükleyin (sd kartı biçimlendirin dememin sebebi telefonunuza virus bulaşmış yada bazı programların telefon üstünde yaptığı ayarlamalar telefonu yavaşlatabilir o yüzden hafıza kartınıda biçimlendirin bence düzel kesinlikle zaten arada küçük takılmalar olabilir bunlar romdan değildir
Romu yüklerken wipe işlemlerini atlarsanız sorun çıkar.Wipe işlemlerini atlamadan tekrar yükleyin ayrıca bazı oyunların apksından kaynaklı sorunlar olabiliyor farklı apkları deneyin.
yapıcak bişey yok o zaman paraya kıyıp 60 liraya bir class 10 hafıza kartı al yada kasmlara razı ol samsung işte ekmeğe göre köfte neyse elimizden gelen bu
bir kaç sayfa okudum ama göremedi sorunu bende cyanogenmod9 u yükledikten sonra igo navi programı hata veriyor harfleri falan denedim ama olmadı yardımcı olabilecek varmı
yapıcak bişey yok o zaman paraya kıyıp 60 liraya bir class 10 hafıza kartı al yada kasmlara razı ol samsung işte ekmeğe göre köfte neyse elimizden gelen bu
arkadaşlar sms programında Tr karekter sorunu var mesela ı,ö, ç gibi harfleri kullanıca 160 olan karekter sayısı 65 e iniyor gosms dede öyle handcant diye program var odada öyle başka yolu yokmu
ya arkadaşlar orjinal rom a geri dönmek istiyorum ama bi yapamadım 1.sayfadaki rom u denedim samsung sitesinden indirip denedim ama olmadı cwm ile clockworkmod dosyasını hem winrarda denedim hem klasörü çıkarıp denedim ama olmuyor bi yardım edin
olmuyor derken hafıza kartı yada tele clockworkmod klasörünü atınca cwm restore veya restore from external sdcard ile görmüyor mu yoksa geri yüklemede mi hata çıkıyor.
olmuyor derken hafıza kartı yada tele clockworkmod klasörünü atınca cwm restore veya restore from external sdcard ile görmüyor mu yoksa geri yüklemede mi hata çıkıyor.