Nuri07king
Üye
cm9 u yükledikten bir hafta sonra bu kerneli buldum bir hafta sonrada düğme bozuldu bende senin gibi düşünüyorum donanımsal çünkü clockworkmoda girmiyor kaçparaya gelir bukardeş cm9 ustune bu kerneli yükliyelı ne kadar oldu ? bide orta tuşun basmaması sorunu yazılımsan deıl donanımsal bence yanı cm9 veya kernel yuklemekle oranın bozulcagını hiç sanmıyorum. 100.yıldaki telefonculara götür mutlaka tamır ederler o orta tuşu.yada daha ıyı bılen arkadaşlar yardımcı olur burdan
cm9 u yükledikten bir hafta sonra bu kerneli buldum bir hafta sonrada düğme bozuldu bende senin gibi düşünüyorum donanımsal çünkü clockworkmoda girmiyor kaçparaya gelir bu
tamam sorarım yardım ettiğin için saolkardeş 100.yılı bıliyorsundur heralde muratpaşa camının arka tarafı orda bir sürü telefoncu var onlara gıt tek tek sor en ucuz fiyat verene yaptır.daha önce donanımsal sorun yaptırmadıgım ıcın fıyat bılmıyorum ancak slvestre-99 var o telefoncu arkadaş ona mesaj at bi sor bakalım yada dur ben faceden sorarım ona
tamam sorarım yardım ettiğin için saol
ulan samsung bi ics çıkartmadın ya şu telefona arcoylan uğraştırıyon beni gavur samsung
herkes arcoyu bekliyor cm10.1 için ama arcodan hiçbir haber yok sinir oldum satcam cihazı
ulan bu xistance midir nedir diyorki adam şuan sizin için cm10.1 yapabilirim herşey hazır ama arcoya olan saygımdan dolayı yapmıyorum diyor adam bi havalara girmiş arco sanki onu adam yerine koyuyor
ne saygisi ne alaka var saygiyla cikartacak olan cikartir romu
Bence sallamıyordur; baksanıza i9001 için Cm 10.1 çıkartmış. Galaxy W için de Rootbox 4.2.1 diye bir rom çıkartmış. Ayrıca adam Türk la.adam öyle diyor bilmiyor işte 15 yaşında bana biraz kekliyor gibi geldibol keseden sallıyor yok yaparım 1 saatte falan nah yapar
Bence sallamıyordur; baksanıza i9001 için Cm 10.1 çıkartmış. Galaxy W için de Rootbox 4.2.1 diye bir rom çıkartmış. Ayrıca adam Türk la.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Özel mesaj attım ama bir de burdan yazayım diyorum. bahsettiğin şeyleri yaptım ellerine sağlık her şey çok güzel rahatça oldu da sim kartımdaki rehbere bir türlü ulaşamıyorum. başka bi telefonda denedim orda görünüyo ama bu sürümde bir türlü açamadım. Ayrıca mesaj yazarkenki titremeyi de kapatamıyorum :/ yardımcı olur musun?Recovery den aldığınız yedeği geri yükleyerek yada yukarıda verdiğim linkteki konudan yararlanabilirsiniz.
ewt ya adam turk irtibata gecsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?