erdi_s
Üye
aynen bende çok sıkıldım rootbox var bir tane 4.2.1 alpha ir şu an 3x kerneli kullanıyor ve nightly şu an o bir yada iki güncellemede stable der ve onu kullanırım 4.2.1 acaip hızlı arco cm9 ve 10 la uğraşsın
temizlemene gerek yok zaten ben 50 mb ram kalıyo 3 işlem yapıyorum sıfır kasma ama memory booster felan indirebilirsin görev yöneticide görüntülü konuşma gibi samsung tarafından yapılıyorarkadaşlar cm9 da rami nasıl temizleyebilirm görev yöneticisi yok
aynen 2. versiyonu çıksa bir dört gözel bekliyorumSen yukle senin yorumlarina gore ben de yuklerim kardes
arkadaşlar cm9 da rami nasıl temizleyebilirm görev yöneticisi yok
Dostlar cm9 daki klavyeyi rootsuz bir telefonda kullanabilir miyiz? Örnekse S3 Mini???
Çözüldü: Arkadaşlar apk sını buldum isteyen olursa buyrun.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
sadikbircan hocam paylaşmıştı TaskManager.apk aratın programın apksını rootexplorer tarzı bir programla system/app yoluna kopyalayın permissions bölümünden gerekli izinleri verip telefonu baştan başlatın orjinal romdaki task managerın ingilizcesi telefona yükleniyor ancak orta tuşa basılı tutunca açılmıyor onun yerine menüdeki icondan açıyorsunuz. Ben bu şekilde yaptım program sorunsuz çalışıyor rami böyle temizliyorum.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızprogramı buradan indirebilirsin.
oyun başlıyor kısa bi süre sonra atıyo?
Hangi oyun o
Download Start...
<0> Create File...
<1> StartThread Detected : 1
<2> StartThread Detected : 0
- - - Eklendi - - -
Download Start...
<0> Create File...
- - - Eklendi - - -
kardeşim o hatayı bende aldım sen birde odinle cmwyi flashlamayı dene
Download Start...
<0> Create File...
- - - Eklendi - - -
Download Start...
<0> Create File...
- - - Eklendi - - -
kardeşim o hatayı bende aldım sen birde odinle cmwyi flashlamayı dene
hocam o hata varken siz hata ayiklamayi actinizmi
- - - Eklendi - - -
o hatanin nedeni hata ayiklama modu kapali oldugu icindir eger hata ayiklama modu acik oldugunda bole hata veriorsa ozaman ancora.ops dosyasinda sorun wardir
aynen orası aşikar ama sen bir cmwyi yükle ordan cm9a geç
sevindim kardeşim ama bence dosyalar felan sağlamsa pcdende kaynaklanabilir msela ben cmwyi 25 dkde yükliyorum malesefaynen beyler recovery modu tekrar flasladım cm9 rc3ü yükledim şimdi açılmasını bekliyorum. Tırstım ya artık orjinal roma dönmeyi denemem daha
- - - Eklendi - - -
tamamdır halloldu acıldı tel sıkıntı yok tesekkurlerhata ayıklama modu acıktı yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?