aynen arco gerçekten çok yavaş roottolbox var birtane 4.2.1 sürümünü veriyor kamera ve gps şu an sorunlu ama nightly şu an o 2-3 haftaya stable yani sorunsuz ve akıcı olur ona geçicem arconun güncellemerlini beklemekten sıkıldım şahsen artık telefonu kullanamaz oldum yaw benim istediğim androidin son sürümünü kullanmak arco cm9 ile bpşa uğraşıyor cm7 kim kullanıyor şu an cm9un sonuda böyle olcak çünkü yeni sürüm daha hızlı anlamına geliyor 4.2.1 kurun adamlar romu toparlanmış alpha bir hali bizim rc 5ten akıcı çalışıyor yani cm9la uğraşmanın bir mantığı yok ama gel arcoya laf anlat
arco cm9 la boşa zaman kaybediyor şu an gayet stabil cm10.2 çıkcak biz hala cm 10 stabil sürüm cm10.1 hatasız sürüm gelecek diye bekliyoruz cm10.1 e başlasa arco çoktan bitmişti çünkü okuduklarıma göre cm10.1 de cyanogen mod takımından arcoya yardım edenler olacakmış ama yok adam inatla cm9 la uğraşıyor
yahu arkadaşlar biraz mantıklı düşünün adam buraya kadar getirmiş şimdi bırakır mı ? finali yapar bitirir verdiği emek yarım bırakıldı olarak gözükülcek şuan stabil ve finale pek bişi kalmadı ondan sonra cm10 geçer alpa olmasına rağmen çok akıcı ve sorunlarıda en kısa sürede halledilir bu kadar dert etmeyin
ne zaman ? arco daha yeni kernel felan yapıcam diyor zaten 4.0.4 tam 1 senedir stable süerüme geçemedi bu yüzden kızıyorum ki arcokernel yapıcxam diyor cm10.1 için felan felan ne bileyim yani cm10.1 e rahat var 1 ay o kullanılma aşamasında geleym diyene kadar 2 ay ama cm10.1 cm10 tabanlı olduğu için cm10la aynı gibi gidecektir tek umutlu olduğum tarafı bu
beyler arayüzü bildiğiniz touch wiz 5 yapmayı buldu s3 weather widgetine kadar istek çok olursa konu açabilirim herşeyiyle aynı olacak menü geçişleri olsun hepsi
beyler arayüzü bildiğiniz touch wiz 5 yapmayı buldu s3 weather widgetine kadar istek çok olursa konu açabilirim herşeyiyle aynı olacak menü geçişleri olsun hepsi
Ali kardes daha önce bende touch wiz 5 yaptım harbidende çok güzel olmuştu s3le birebir aynısıydi. Sizde paylasinda diğer arkadaslarimizda yararlansin. Bu bide rom konusunda şu anda en iyisi hangisi?
Arkadaşlar dün akşam üzülerek stock roma geri dönüş yaptım, sebebi aslında çok dallanıp budaklanıp tam anlamı ile bir romun olmayışı yok 8 yok 10 yok 10.2 ama ortada elle tutulur bir şey yok .Ben cm 9 rc5 kullanıyor idim hız olarak çok memnundum ama kamera stock romda daha net gibi geliyordu ve 3 g olmaması gibi sebepelrden dolayı dönüş yaptım.Stock roma dönüş yaparken telefon brick hale geldi bu sorunu yapaşayanlar paniklemeyin hemen bu sitedekinden farklı bir ancora ops indirin ve sorunu çözün tabi Ben bunu hemen bulamadım saatlerce uğraştıktan sonra tesadüfen birde bunu indiriyim diyerek buldum. Çok kafa ağrıttım varsa kusurumuz affola