sadikbircan
Üye
-
Konu Sahibi
-
işte sorun orda restore diyince 1tane var
- - - Eklendi - - -
oda eski rom değil eminim
Yok sadik onu demiyorum wipe data fln yapicazmi yine sistemi datayi fln formatlicazmi fixpermissions fln yapcazmi yoksa direk backup and storeden yuklicezmi onu diyom ben
Sadece wipe islemleri yeter yani format fln atmicaz k.b iyice acsan cok iyi olur iide format atmassak ics silinirmi anlamadim ben
Romu yükledim. Hiç bir sıkıntı yok ancak, google play telefonda açılıp istediğim uygulamayı yükleyebilmeme rağmen bilgisayar üzerinden google play ile bir uygulama yüklemek istediğimde cihaz bulunamadı diyor. Nedir bunun çözümü?
ehndroix rom dan ne haber. Yükleyecek misin. Bu rom nasıl görsel olarak. Görsellik yönünden iyi olur inşallah. Bekliyoruz:-)
bu romun performansı nasıl acaba bence alpha 9 ona rağmen daha iyi olacağını düşünüyorum alpha roma neredeyse 7-8 aydır uğraşıyorlar bakalım bu rom nasıl bi video atarsın artık bu aradaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbo orjinal romdur fakat odinle icsye kurulmuyo
orjinal rom lazım nereden bulurum
sadık kardeş benim tel sim karttaki kişileri göstermiyo bunun bi ayarı felan var heralde
rehber ayarlarını aç ve içe dışa aktar de. sim karttan aktar diyeceksin. bu kadar:-)
Kimseyi kırmak istemem ama lütfen buraya mesaj yazmadan önce biraz olsun okuyun.Sayfalarca yorumlar boşuna yazılmadı buraya.Aynı soruyu daha önce defalarca sordular.Bende cevapladım.Arkadaş iyi niyetinden cevaplamış ancak bana kalsa daha önceki yorumları okuman dışında bişey söylemezdim.Bende herkese yardım ermek isterim ama biraz okumayı deneyin lütfen.sadık kardeş benim tel sim karttaki kişileri göstermiyo bunun bi ayarı felan var heralde
eywallah çok teşşekkürler
yeni rom gelse artık sabırsızlanıoruzbu arada CyanogenMod u yüklediğimde hafıza kartını nasıl dahili olarak gösterebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?