-Emre
Üye
hocam nasil offical garanti disi olmicakmi o zaman
Arkadaslar usb depolama çalışmıyor telefonu takınca usb bildirimi gelmiyor neden acaba rc2 nin üzerine kurdum rc4 ü fakat bir şey değişmedi yardım edin lütfen((
arkadaslar 3x yoon kernel sorunlu usb depolama calismiyor rc3 te ancak yoon kernel 1.7. de calisir
arkadaslar 3x yoon kernel sorunlu usb depolama calismiyor rc3 te ancak yoon kernel 1.7. de calisir
- - - Eklendi - - -
ve 3x yoon kernelde rc3 ve rc4 te telefon kendini durduk.yere kapatiyor rc4 tede pin kodu sormadan aciyor arkadaslin dedigi gibi
Rc4+3x yoon kernelde usb depolama sorunlu diyen arkadaslar sadik hocaminizin yorumunu okuyun anlarsiniz bi sorun olmadigini.Arkadaşlar yeni sürümde böyle birşey olmaması gerekiyor zaten kesinlikle rc3 üzerine kurup bu sorunu aşmaya çalışmayın.Yeni sürümde usb için samsung driverları kullanılmıyor.Bu yüzden herhangibir depolama aktifleştirmesi bildirimi gelmeyecektir.Telefonunuz bilgisayar tarafından medya aygıtı olarak tanınacak ve bilgisayarım altında gt-i8150 şeklinde gösterilecektir.Eğer içine girerseniz orada telefon hafızası ve hafıza kartınızı görürsünüz.
ayarlar >kablosuz ve ağ > mobilağlar>erişim noktası adları bak bi boşsa girmez doldurman lazım .Arkadaslar internete girmiyo internet paketım war ama girmiyo nasıl yapacam birde bişi sorcam Leptop inte baglıyken wifi baglanılmıyo
Rc4 şu anlık biraz sorunlu gözüküyor. Bence sen Rc3 ve Yoon Kernel 1.7 kur.arkadaşlar ben stock rom dan geçicem tekrar cyanogenmoda şu an da en sorunsuz ve stabil konfigürasyon nasıldır birisi yardımcı olabilir mi rc3 mü rc4 mü yüklemeliyim ve hangi kernel sürümü ile beraber kullanmalıyım ?? şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
Rc4 şu anlık biraz sorunlu gözüküyor. Bence sen Rc3 ve Yoon Kernel 1.7 kur.
teşekkür ederim hocam ilgilendiğin için rica etsem rc3 ve yoon kernel 1.7 linklerini atabilir misin biraz bakındım ancak bulamadım
thunderbolt link veririm birazdan.thunderbolt sistemin ihtayaclarına göre sistemi düznliyor.bence yararlı ben hep kuruyorum.
teşekkür ederim hocam beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?