-Emre Üye kesinlikle al backupı - - - Eklendi - - - ben almıştım ama hala ihtiyacım olmadı eski sürüm rootlu değilse işine yarar
kesinlikle al backupı - - - Eklendi - - - ben almıştım ama hala ihtiyacım olmadı eski sürüm rootlu değilse işine yarar
mustafa938 Üye backup alınca noluyor eski sürüm rootsuz - - - Eklendi - - - ben yani cm den dönmeyi düşünmüyorum . - - - Eklendi - - - touchwiz 5 yükleyince tam benim istediğim telefon oluyor - - - Eklendi - - - alayım bari sözünüzden çıkmayayım birşey mirşey olur anında gingerbread a dönerim
backup alınca noluyor eski sürüm rootsuz - - - Eklendi - - - ben yani cm den dönmeyi düşünmüyorum . - - - Eklendi - - - touchwiz 5 yükleyince tam benim istediğim telefon oluyor - - - Eklendi - - - alayım bari sözünüzden çıkmayayım birşey mirşey olur anında gingerbread a dönerim
mustafa938 Üye ok önerilerinizi dinlemeye devam burnumun dikine gitmeyeyim naparsam hep burnumun dikine gidince zararlı oluyorum teşekkür ederim önerileriniz için . - - - Eklendi - - - done freeing space . . noluyo acaba backup yapıo - - - Eklendi - - - getprop - - - Eklendi - - - monkey.jar - - - Eklendi - - - noluyor ??? - - - Eklendi - - - tırsıyorum
ok önerilerinizi dinlemeye devam burnumun dikine gitmeyeyim naparsam hep burnumun dikine gidince zararlı oluyorum teşekkür ederim önerileriniz için . - - - Eklendi - - - done freeing space . . noluyo acaba backup yapıo - - - Eklendi - - - getprop - - - Eklendi - - - monkey.jar - - - Eklendi - - - noluyor ??? - - - Eklendi - - - tırsıyorum
mustafa938 Üye ödüm kopuyor bi baksanız - - - Eklendi - - - bekliyorum ne backup muş arkadaş - - - Eklendi - - - odin ile rom kurduğum için value pack çok kısa sürdü bu uzun sürdü
ödüm kopuyor bi baksanız - - - Eklendi - - - bekliyorum ne backup muş arkadaş - - - Eklendi - - - odin ile rom kurduğum için value pack çok kısa sürdü bu uzun sürdü
-Emre Üye sabır işi aslında sdcarda boş alanı çok tutmalısınız eski romda gereksiz programları silerseniz backup bu kadar uzun sürmez - - - Eklendi - - - şimdi roma geç .d - - - Eklendi - - - neyse kolay gelsin ben çıkıyorum trigonometri beni bekler
sabır işi aslında sdcarda boş alanı çok tutmalısınız eski romda gereksiz programları silerseniz backup bu kadar uzun sürmez - - - Eklendi - - - şimdi roma geç .d - - - Eklendi - - - neyse kolay gelsin ben çıkıyorum trigonometri beni bekler
slvestre-99 Üye mustafa938' Alıntı: oleyyyyy cm9 ice cream sandwich benimdir Genişletmek için tıkla ... hocam nasil odin ile rom attiniz value pack anlatsaniza
mustafa938' Alıntı: oleyyyyy cm9 ice cream sandwich benimdir Genişletmek için tıkla ... hocam nasil odin ile rom attiniz value pack anlatsaniza
mustafa938 Üye hocam internete yaz i8150 value pack diye fazlifatih var oradan indir kurulumunu gösteriyor zaten
Görkem Köseoğlu Üye kullanan arkadaşlar rehberde sim kart a ekle seceneği ve video arama seceneği mevcutmu
-Emre Üye mustafa938' Alıntı: oleyyyyy cm9 ice cream sandwich benimdir Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun bence yoon kerneli de yükle
mustafa938' Alıntı: oleyyyyy cm9 ice cream sandwich benimdir Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun bence yoon kerneli de yükle
Ali58_58 Üye sadık hocam söyledi bende baktım arco 37 dk önce kamerayı çözmüş ama 720p video kaydına kadarmı bilmiyorum drver tmm yani inceleyebilirsiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız artık ney ne zaman gelir sormayın
sadık hocam söyledi bende baktım arco 37 dk önce kamerayı çözmüş ama 720p video kaydına kadarmı bilmiyorum drver tmm yani inceleyebilirsiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız artık ney ne zaman gelir sormayın
mustafa938 Üye stock rom a geri dönüyorum amss de şu an en baştaki gibi yapıyorum telefon brick olmaz dimi ??? - - - Eklendi - - - amss de takılı kaldı
stock rom a geri dönüyorum amss de şu an en baştaki gibi yapıyorum telefon brick olmaz dimi ??? - - - Eklendi - - - amss de takılı kaldı
mustafa938 Üye allah kahretsin yardım edin telefon brick olduy herhalde açılmıo firmware upgrade encountered ... dio
allah kahretsin yardım edin telefon brick olduy herhalde açılmıo firmware upgrade encountered ... dio