Android 4.0.3 imei Yardım pls

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orzala70

orzala70

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.0.3 imei Yardım pls
Arkadaşlar öncelikle merhaba; Öncelikle samsung galaxy s1 kullanıcısıyım bunu belirtmek istiyorum. Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşım yurt dışından bir telefon almış telefon eline geldi 1 hafta falan kullanmış sonra telefonun fabrika ayarlarına dönmüş ve imeisi sıfrlanmış *#06# yapınca imei kısmında 00000023000 gibi bişeyler yazıyor. Telefonu bana getirmiş imei atmam için daha önce defalarca imei atmıştım ama bu cihaza atamadım çift sim kart olsa atacağım ama orjinal gibi sim kartını da kesmiş takmış içine cihaz bu bi yardımcı olursanız çok sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorumm.

orzala70

orzala70

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim teşekkür ediyorumm ama onun olması için telefonun rootlu olması gerekiyor muşş cihaz android 4.0.3 bunu root yapabiliyor muyuz ?

fedlkamp

Üye
hocam önce bu sayfayada yazılanları tek tek yapıp telefonunuzu rootlayın:

daha sonrada bu sayfadaki işlemleri yapın büyük ihtimalle eski imei'niz geri gelecektir:

orzala70

orzala70

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim allah razı olsun güzel vermişsin anlatmışsın ama ben bu cihazı download modunda falan açamadım ki bi türlü başka yollar var mı bildiğiniz veya bu veya benzeri bildiğiğniz bir cihazı root ettiniz mi hiç

emirkübra

Üye
unlock root programını pcden aç ve telefonu pc ye bağla root yap ve sonra telefonu kapat aç. Telefonun hafızasına terminal emulator.apk dosyasını at kur ve çalıştır.

Çalıştırdıktan sonra şunları yaz

su yaz entere bas ve

IMEI 1 için

echo 'AT+EGMR=1,7,"355195640641550"' >/dev/pttycmd1

entere bas

IMEI 2 İçin

echo 'AT+EGMR=1,10,"355195640049568"' >/dev/pttycmd1

yaz entere bas

Telefonu yeniden başlat *#06# ile imeilerinin değiştiğini kontrol et =)

Yukardaki imeiler kullanılmıştır.

Programlar: j.mp/imeidegistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt