Uygulama Android 4.0.3 google music sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAVİT

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.0.3 google music sorunu
ARKADAŞLAR 2.3.6 DA BU SORUN YOKTU BİLGİSAYARDAN ATINCA DİREK MÜZİK PLAYERDAYDI
SORUN ŞU Kİ :
Arkadaşlar ben android 4.0.3 e güncelledim cihazı bilgisayardan müzikte attım ama görmüyor giriyorum pc den müzik atma hakkında bilgi cart curt diyor ordada bi bilgi yok yapan var mı acaba bu işi ben yapamadım

Gurkan911

Gurkan911

Üye
Cİhazın nedir? beta sürümü mü yükledin cihaza?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
hangi siteden rom attın nexus s dışında güncellemesi çıkmadı ics nin

Rich4arD

Rich4arD

Üye
ICS henüz çıkmadı zaten. Bazı sitelerde çalışma aşamasında olan ice cream sandwich dosyalarını bulabilirsin. Yanılmıyorsam site paylaşımı reklam yapmak yasak. İlgilenirseniz özel mesaj atabilirsiniz :)
Arkadaşın sorununa gelirsek bence sorun direkmen yazılımdan kaynaklanıyor en güncel 2.3.6 sürümünü yeniden yüklemeni tavsiye ediyorum :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Telefonunuz icin resmi olarak ics cikmadi bu yuzden birtakim hatalarin olmasi gayet dogal.

MAVİT

Üye
    Konu Sahibi
cihaz nexus s hocam şu an zaten 4.0.3 sürümünü kullanıyor resmi olarak orjınal rom

----------Eklendi @ 22:46:23 ---------- Yazıldı @ 22:46:01 ----------

Telefonunuz icin resmi olarak ics cikmadi bu yuzden birtakim hatalarin olmasi gayet dogal.
cihaz nexus s hocam şu an zaten 4.0.3 sürümünü kullanıyor resmi olarak orjınal rom

cemciko

Üye
HTC Sensation kullanıyorum. dün gece güncelleme telefona geldi bende kurdum. fakat müzik player a dosya sectiremiyorum. müzik dosyalarını zil sesi yapamıyorum. çözümü bilen varsa lütfen söylesin.

emingultekin

Üye
Aynı sorun bende de var. Müzikler gözükmüyor. Bende dosya bulan bir program indirdim oradan bulup çalıyorum. Lakin gene müzik çalar da dinledikten sonra çıkmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt