android 2.3 unroot ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

61semih

Üye
    Konu Sahibi
android 2.3 unroot ?
arkadaslar ben şu : ınktekı adımları ızleyıp root yaptım olduda fakat hıcbır yararını gormedım bu root un yanı tel bılgılerınde rootlu gorunuyor menude superuser de var fakat markettekı ucretlı olsun bazı kısıtlandırılmıs turkıyede olmayan uygulamalar olsun acılmadı.bende unroot yapmak ıstıyorum nasıl yaparım

gingerbreak adlı programı telefonuna kur orada açtığın menude unroot yazıyo oradan yaparsın telefon restart oluyo

xinsurer

Üye
Hazır root yapmışken market enabler uygulamasını yükleyip çalıştırırsan marketin sınırsız olduğunu göreceksin..
Titanium backup pro uygulaması ile de istemediğin her uygulamayı kaldırabilir (rom uygulamaları dahil), tek tıkla yedek alıp tek tıkla geri yükleyebilirsin..

umutku84

Üye
yedegi de o programla alabiliyomuyuz

61semih

Üye
    Konu Sahibi
öf ya nerden root ettım bı haltada yaramadı dedıgınız programlarıda kurdum onlarda hata verıyor sımdıde unroot yapamıyorum

----------Eklendi @ 23:09:21 ---------- Yazıldı @ 21:59:26 ----------

unroot da karnelın soylemı olması lazım

Uploaded with sımdı unroot mu telefon superuser menuden sılındı

xinsurer

Üye
yedegi de o programla alabiliyomuyuz
Rom yedeğini alamazsın ama tüm uygulama ve oyunlarını, tüm sistem ayarlarını vs toplu halde yedekleyip istediğin zaman toplu halde geri yükleyebilirsin. Rom yedeği almak istiyorsan Rom Manager Premium kullanmalısın.

----------Eklendi @ 08:15:27 ---------- Yazıldı @ 08:11:41 ----------

Evet herşey normal görünüyor

61semih

Üye
    Konu Sahibi

umutku84

Üye
gingerbreak bulamadım ya nerden indirebilirim :/

bu yazı tipini beğendim adı ne

----------Eklendi @ 08:50:26 ---------- Yazıldı @ 08:49:28 ----------

GingerBread değil GingerBreak bu arada google a GingerBreak apk yazın filecrop sayfası çıkarsa ordan yükleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...