osmanayman
Üye
-
Konu Sahibi
-
artık nasıl kurulucağıda senin ellerinden öper mert=)süper bende nerede kaldı diyecektim on numara olmuş osman kardeş bilgilendirmen için teşekkürler...
süper bende nerede kaldı diyecektim on numara olmuş osman kardeş bilgilendirmen için teşekkürler...
bir kac aydir maemo org da bu konunun takibindeyim.
burdaki caba ugras android 2.3.5 sistemini n900 tam uyumlu hala getirmektir.
suanadek epey bir yol aldilar.
hatasiz tam manasiyla bir n900 android elde edene kadar calismalari surecek..
yani n900 2.3.5 yuklendigi zaman su calismiyo bu gorev yapmiyor gibi bir durum ortadan kalkmis olacak hale getirmek icin ugrasiyorlar.
bu konuyu ister maemo org talk kismindan takip edebilir veya twitter den bu isi yapan ugrasan, drunkdebugger yazdiklari ilede bir yere varabilirsiniz.
ne zaman hazir olacak bu konuda henuz bir bilgi verilmiyor. tam manasiyla hersey hazir oldugu anda yayinlayacaklarini bekliyoruz.
uzun surebilir malum bu isler ole kolay bisey degil.
bekleyip gorecegiz.
benim icin telefon gorevi yapmasi ve camera ve GPS calissin yeter diyecegim fakat suana dek bunlari basardiklari belirtiliyor..
yolun sonu cok yakinda olacagini dusunuyorum. simdiden hayirli olsun.
Ne zaman çıkıyor kesin bir bilgi varmı ? Birde link verebilirmisiniz nereden takip edebiliriz ?
Şayet n900'lerimize android ve meego yükleniyorsa bu maemo(linux)un marifetidir... Eğer daha fazla oyun daha fazla program istiyorsam android diyorum...
bir kac aydir maemo org da bu konunun takibindeyim.
burdaki caba ugras android 2.3.5 sistemini n900 tam uyumlu hala getirmektir.
suanadek epey bir yol aldilar.
hatasiz tam manasiyla bir n900 android elde edene kadar calismalari surecek..
yani n900 2.3.5 yuklendigi zaman su calismiyo bu gorev yapmiyor gibi bir durum ortadan kalkmis olacak hale getirmek icin ugrasiyorlar.
bu konuyu ister maemo org talk kismindan takip edebilir veya twitter den bu isi yapan ugrasan, drunkdebugger yazdiklari ilede bir yere varabilirsiniz.
ne zaman hazir olacak bu konuda henuz bir bilgi verilmiyor. tam manasiyla hersey hazir oldugu anda yayinlayacaklarini bekliyoruz.
uzun surebilir malum bu isler ole kolay bisey degil.
bekleyip gorecegiz.
benim icin telefon gorevi yapmasi ve camera ve GPS calissin yeter diyecegim fakat suana dek bunlari basardiklari belirtiliyor..
yolun sonu cok yakinda olacagini dusunuyorum. simdiden hayirli olsun.
zaten bu sürümle bi çok eksik giderilicek de acaba ne zaman çıkar..Bilgilendirme: Drunkdebugger yani e-yes in attığı tweet e göre 2.3.5 yani N13 son çıkan nitdroid olacak bilgilerinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?