Android 2.3.4 samsung galaxy s2 !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

krokodilll

Üye
    Konu Sahibi
Android 2.3.4 samsung galaxy s2 !!
ARKADASLAR SGS2 cihazım var android 2.3.3 kurulu ben bunu kies den kablo ile bilgisayar a bağladım sonra kies programını kurdum telefonu gördü bilgisayar sonra dedi işte yeni sürüm var kurmak istermısınız die bende tamam dedim yedek aldım sonra kurulum basladı dosyaları indiriyordu %55 e geldi intenert kesildi lanet olası TT net internet bi anda gitti kurulum oyle kaldı %55 de kapattım prgramı telefonu cıkardım normal sürümü 2.3.3 de kullanıyorum ama tekrardan bağladıgımda son sürüm kurulu diyor bi türlü yeni sürüm e yukseltemedim ROOT yapılmamıs telefon a resm,i sürüm kuruyorum ama bu sorundan dolayı hala telefon son sürüm 2.3.3 dür onu görüyor bi yardım edin bana sinir oldum ya sabahtan beri TTNet e küfür etmekten agızım yoruldu bi hal çaresi varmıdır bu işin ?

Necmati

Necmati

Üye
Sistem güncellemesi yarım kalmış buda telefonun beyninde geçici yer oluşturmuştur.
Fabrika ayarlarına dönüp yeniden denemeniz gerek .

krokodilll

Üye
    Konu Sahibi
fabrika ayarlarına alirsam kesin sorun çözülür mu birde bütün veriler silinecek bu yüklediği programları oyunları yedek nasıl alacagim bilgi verirmisiniz

Necmati

Necmati

Üye
Marketten appmonster veya linda programını indirip yedek alın .

Sorun kesin çözülür diyemem ama yapacağınız en kolay işlem bu fabrika ayarları .

krokodilll

Üye
    Konu Sahibi
telefon a fabrika ayarlarına aldım sonra olmadı 3 tus ile format attım yine sürüm ü görmüyor :S

----------Eklendi @ 22:31:00 ---------- Yazıldı @ 22:22:23 ----------

ne yapılabilir arkadaslar cok canımı sıktı bu iş :S

Necmati

Necmati

Üye
Arkadasim baska yol yok ancak root edersin telefonu 2.3.3 bir rom yuklersin olur biter.
Root telefonu garanti disina cikartir geri donus vardir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt