Android 2.2 ve Hızı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ermisares

ermisares

Üye
    Konu Sahibi
Android 2.2 ve Hızı
Arkadaşlar yakın zamanda Samsung S5830 Galaxy Ace almayı düşünüyorum. Görüntülü görüşme dışında aradığım bütün özellikler var fakat Android 2.2'de oynadığım oyunlarda herhangi bir kasma olur mu?
Örneğin; telefona Asphalt 6 veya Angry Birds filan yüklesem oyunları rahatça oynayabilir miyim?
Çünkü Sony Ericsson xperia x8'de Android 2.1 var ve felaket kasıyor :D
Ayrıca bu telefona benzer fiyatlarda alternatif var mı? Şimdiden teşekkür ederim :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
asphalt 6 oynanmaz hd oyun o bide ace ve gio için android 2.3.3 çıktı çok kasıyo bende 2.3.4 var hollanda sürümü bütün sorunlar kalkmış bence sen o güncelleme gelince al

ermisares

ermisares

Üye
    Konu Sahibi
asphalt 6 oynanmaz hd oyun o bide ace ve gio için android 2.3.3 çıktı çok kasıyo bende 2.3.4 var hollanda sürümü bütün sorunlar kalkmış bence sen o güncelleme gelince al
Pedi o update Türkiye'ye ne zaman gelir?

61semih

61semih

Üye
Pedi o update Türkiye'ye ne zaman gelir?
ace ıcın geldı dıye bılıyorum angry bırds gbı oyunlarda reklamlı olunca cok kasıyor ınternetın kapalıysa baglanmaya calısıyor o arada kasıyor her levelın ılk 2 3 sanıyesınde sonradan normale donuyor 2.2 ıle alakalı degıl ekran cozunurlugu ıslemcısı yettıgı kadar 2.2 destekler hepsını kasma olmaz

XER01

XER01

Üye
2.2'yi tercih etmezdim açıkçası, 2.3'e göre çok bariz bir şekilde sistem daha yavaş çalışıyor..

ermisares

ermisares

Üye
    Konu Sahibi
Peki sizce hangi telefonu almalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt