akyzmn
Üye
-
Konu Sahibi
-
.
.
.
.
Kurulum başarısız..
Denemek ısteyen..
[sıze=4][sıze=4][sıze=4]ı attached a copy of my updated patch file. ı also packaged another n900 rootfs and kernel, with modules to use. This isn't for dual booting, only for testing android. Use at your own risk as always.[/sıze][/sıze][/sıze][sıze=4][sıze=4]
[sıze=4]files:[/sıze]
[sıze=4]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/sıze]
[sıze=4]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/sıze]
[sıze=4]you need a minimum of two partitions on your microsd card, vfat and ext3 with the vfat being the first partition. ı'm going to assume you already have these. You also need to have bootmenu installed with the correct android.ext.item in your /etc/bootmenu.d/ folder.[/sıze]
[sıze=4]1--download the android filesystem and extract it onto your ext3 partition as root[/sıze]
[sıze=4]2--enable r&d mode on your n900[/sıze]
[sıze=4]code:[/sıze]
[sıze=4]flasher-3.5 --enable-rd-mode --set-rd-flags=no-omap-wd,no-ext-wd[/sıze]
[sıze=4]3--flash the kernel[/sıze]
[sıze=4]flasher-3.5 --flash --flash-only=kernel --kernel zımage-20100317 -r[/sıze]
[sıze=4]you can also boot from the kernel if you want your original kernel to stay intact when you reboot. [/sıze]
[sıze=4]flasher-3.5 --load --boot --kernel zımage-20100317[/sıze]
[sıze=4]4--boot your n900 with the keyboard open and choose the android partition from bootmenu[/sıze][/sıze][/sıze]
n900 mü milestone mi arkadaslar kararsız kaldım ve sizin fikirleriize güveniyorum. yorumlarınızı bekliyorum tesekkürler.
yazandan ve paylaşandan Teşekkürler...evet bu yazıyı ben yazdım denedim calısıyor...
.
.
.
.
depolardan nıtdroıd ınstallerı ve multıboot yukleyın.
daha sonra nıtdroıd ınstallerın yenı versıyonunu asagıdakı lınkten ındırın kurun. bu versıyon depolarda yok.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
en az 2gb hafıza kartı gereklı.kesıntısız bır ınternet baglantısı. otomatık kendısı kuracaktır.
x termınalı acın
nitdroid yazın cıkan ekranda buyuk harflerle YES yazın ındırme ve kurulum baslayacak
en az 30 dakıkaya ıhtıyac olabılır
---------------------------------
akayozmen arkadaşım konuyu yenilediğin için çok teşekkürler. yanlız benim bir sorum daha vardı benim depoda nitroid installer yok uygulama kataloglarındaki Extras-devel katoloğundamı bunlar değilse hangi katalogta olduğunu yazabilirmisin ekleyeyim kataloğa multibootu buldum ama nitroid installer bulamadım.
--------------- Ekleme ---------------
kurmayı başardım yanlız açıldığında google account bilgisi istedi girdiğim halde bir türlü bağlanmadı masa üstüne gelemiyorum bağlantı olarak wirelesi buldu ama ilerleme yok bu aşamayı nasıl geçiyoruz bilen varmı?
Yarım yamalak çalışan işletim sistemi için neden çaba harcıyayım ki...
Yaptığım araştırmalara göre N900' Android işletim sistemini kurduğun zaman telefonun bazı özellikleri çalışmıyor.
N900' e Android işletim sistemi kurulduğu zaman telefonda çalışan özellikler ve çalışmayan özellikler...
Çalışan Özellikler :
Çalışmayan Özellikler :
- Dual boot android + Maemo 5
- Ses
- Dokumatik ekran
- N900 klavyesı
- WiFi
- Hafıza kartı
- Batarya göstergesi
Uzun lafın kısası Android işletim sisteminin N900' de bir esprisi yok...
- Sarj
- Telefon özelliği
- Accelerometere (Sağa sola hareket algılayıcısı)
- Kitleme tuşu Aç/Kapat
- Mikrofon
- FM vericisi
- FM Radyo
- Kamera
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?