Andrognito Beta v1.2.0 | Dosyalarınızı Gizleyin

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Andrognito Beta v1.2.0 | Dosyalarınızı Gizleyin
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu uygulama sadece kullanışlı değil aynı zamanda güzelde. Modern ve rahat bir tasarıma sahip olan Andrognito, cihazınızdaki içeriği şifrelerken aynı zamanda görünürlüğünü de yok ediyor. Bu uygulamayla resimler, videolar ve daha fazlasını rahatlıkla saklayabilirsiniz. Uygulama asla “en çok kullanılan uygulamalar” bölümünde de çıkmıyor.

Uygulamayı “stealth mode” durumunda kullandığınızdaysa artık bilgilerinizin hatta bu uygulamanın cihazınızda bulunması neredeyse imkansız hale geliyor.

Ayrıca uygulama Türkçe dil desteğine de sahip.

Android 4.0 ve üzeri için.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve seyits

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

seyits

Üye
tşk. çok Süper bir uygulama. Ama Sınırsız olanı yok mu. Bir de tam Türkçe olsa Süper bir şey, bu inan. Işık hızı ile hemen yok ediyor. Hem de Klasör halinde, Gizleme yapması, Mükemmel Bir Özellik. .

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
tşk. çok Süper bir uygulama. Ama Sınırsız olanı yok mu. Bir de tam Türkçe olsa Süper bir şey, bu inan. Işık hızı ile hemen yok ediyor. Hem de Klasör halinde, Gizleme yapması, Mükemmel Bir Özellik. .

Başka sürümünü görmedim markette uygulama içi satın alma mı var? Yeni versiyonlar çıktıkça unutuyorlar dil dosyasını güncellemeyi ama çözerler herhalde

• Beğen
Tepkiler: seyits

seyits

Üye
uygulama içi satınalma yok ama, sade sınırsız dosya gizleniyor mu diy sormuştum.Çok tşk uygulamdaki emeğin için.

avantis

avantis

Üye
Komik bir şey tespit ettim: Bir uygulamanın ayarlarını sakladığı bir klasörü var ve gizledim. Uygulamayı çalıştırıp aynı klasörun içine tekrar yedek aldım ve gizli olan klasör görünür oldu. Güncelleme ile düzeltirler
Ayrıca programı silerseniz gizlenen dosya ve klasörleriniz gizli kalmaya devam ediyor. Önce gizliliği kaldırın sonra programı silin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: seyits

seyits

Üye
Komik bir şey tespit ettim: Bir uygulamanın ayarlarını sakladığı bir klasörü var ve gizledim. Uygulamayı çalıştırıp aynı klasörun içine tekrar yedek aldım ve gizli olan klasör görünür oldu. Güncelleme ile düzeltirler
Ayrıca programı silerseniz gizlenen dosya ve klasörleriniz gizli kalmaya devam ediyor. Önce gizliliği kaldırın sonra programı silin.

nasıl.tam anlatabilirmisin.bir uygulamanin ayarlari gizli derken.sana zahmet anlatimini daha detaylı yazabilir sen sevinirim.

Üst Alt