ganster86
Üye
-
Konu Sahibi
-
oda olur sitesine girip reklamlara tıklamanız yeterli 2 sn yelik iş.reklama tıklayarak para kazanma vardı ondan yapıp tüm parayı oraya aktarsak. 40-50 kişi baya bi para toplanır
Bu kadar yavaşlayacaksa ben yüklemem android falan bu ne yavaşlık yaa.
Bu kadar yavaşlayacaksa ben yüklemem android falan bu ne yavaşlık yaa.
Kardeş zaten adamlar bu halinde iken internete sunmayacaklar herhalde. Üstünde geliştirmeler yapıp öyle sunacaklar. O yüzden zaten para istiyorlar, bağış topluyorlar. Bu halde dönüp de kimse yüzüne bile bakmaz bunun.
Birde bana bir bilgi verebilir misiniz. Galiba sayfanın en aşağısında reklamlar. O reklamlara ne kadar tıklarsak veya ne sıklıkla tıklarsak siteye maksimum bir şekilde para kazandırabiliriz. Web reklamcılılığının nasıl çalıştığını tam olarak bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim. Mesela, aynı IP üstünde 10 dk arayla girsek tıklasak bütün reklamlara bir sprun olur mu. Para kazandırır mı? vs. vs.
tamamm sacmalama istersen chi..com.tr bile cıktı haberi doğru hatta adamla konustum eğer %50 bağiş olursa çk bağış yapanlara %60 sa bağışlayan herkeze %70 ise herkeze dosyaları vericekler ama bu kadar yavaş olmuyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?