Andro Menu Button Mod by Violonist

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
Andro Menu Button Mod by Violonist
Arkadaşlar Merhaba. Andromenu programını bir çoğumuz biliyoruz resimlerden de anlaşılacağı üzere butonları ve uygulama sekmesinin rengini değiştirdim umarım beğenirsiniz. Rar dosyasının içindeki andromod klasöründe mod klasörü mevcut. içerisindeki dosyaları olduğu gibi programı nereye kurduysanız o sürücüye atın. Belki eski haline almak istesiniz diye orjinali de mevcuttur. İyi kullanımlar. Andromenu v (3.1) (3.2) (3.3) sürümlerinde kullanabilrisniz.

Orjinali

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Modlu Hali

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

orjinal boyut için resimlere tklayın

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: tempestshine, yaren_dede ve asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler ellerine sağlık digital ve analog saat forumda yoksa paylaşsan güzel olur

- - - Eklendi - - -

teşekkürler ellerine sağlık digital ve analog saat forumda yoksa paylaşsan güzel olur

• Beğen
Tepkiler: Violonist
yaren_dede

yaren_dede

Üye
paylaşım için teşekkürler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
programı nereye kurduysanız derken :hmmm private içindenmi atacağız ?

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
programı nereye kurduysanız derken :hmmm private içindenmi atacağız ?

private dosyasını olduğu gibi atıyoruz. (programı nereye kurduysak)

- - - Eklendi - - -

paylaşım için teşekkürler

rica ederim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

dijital var rengini ve boyutunu değiştim analog yok paylaşıcam onları da.

asigsasi

asigsasi

Üye
modu uyguladıgın hafıza alabilirsi

kakaleite1899

Üye
hocam öncelikle eline sağlık. ama ben hiç bişey anlamadım son zamanlarda forumdan uzak kaldım. ben bu rar dosyasını indirdim şimdi ne yapacağım ? programı kurduğunuz yer demişsin ama program falan kurmadım her neyi kastediyorsan daha detaylı anlatabilir misin ?

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
hocam öncelikle eline sağlık. ama ben hiç bişey anlamadım son zamanlarda forumdan uzak kaldım. ben bu rar dosyasını indirdim şimdi ne yapacağım ? programı kurduğunuz yer demişsin ama program falan kurmadım her neyi kastediyorsan daha detaylı anlatabilir misin ?

dostum andromenu diye bir program var. Bu program forumda mevcut mobil olduğum için link veremiyorum. Bu programı telefon hafızasına kurarsan mod klasörünün içindeki private klasörünü olduğu gibi c yani tel hafızasına at. Hafıza kartına kurduysan hafıza kartına at.

tempestshine

tempestshine

Üye
Teşekkürler.

tempestshine

tempestshine

Üye

Sağolasın kardeşim harbiden de güzel oldu.Kapanma sorununa çözüm bulmuşsun dosyaları indirdim ben.c içine kurulacaklar klasöründe AndroMenu.pkg dosyası nereye atılacak onu anlamadım

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
pkg dosyası c'nin içerisine atılacak

- - - Eklendi - - -

Sağolasın kardeşim harbiden de güzel oldu.Kapanma sorununa çözüm bulmuşsun dosyaları indirdim ben.c içine kurulacaklar klasöründe AndroMenu.pkg dosyası nereye atılacak onu anlamadım

pkg dosyası c nin içerisine atılacak.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
pkg 4 senedir bildiğime göre sadece sis toplamak için kullanılır yani burada fazladan birşey :)

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
pkg 4 senedir bildiğime göre sadece sis toplamak için kullanılır yani burada fazladan birşey :)

evet sis dosyalarının içerisindeki parçaların (kurulum esnasında) nerelere kopylanacığını bir listesi olarak da düşünebiliriz.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Burada niye atıyoruz hala anlamış değilim :)

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
Burada niye atıyoruz hala anlamış değilim :)

toplam kaç kb? olsun 5 hadi diyelim 10. bir sıkıntı olmaz :bilmm Aslında benim merak ettiğim kaç kişide olumlu sonuç oldu. kullananlar yazsaydı iyi olurdu. Olumlu olanlar da.

tempestshine

tempestshine

Üye
Bende olumlu hatta bu sayede kapanma sorunu da gitti :)

kdrifn

Üye
nasl iniyo bu cepten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt