Andre Santos: "Umarım Van Persie ayrılmaz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Andre Santos: "Umarım Van Persie ayrılmaz"
Arsenal'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Andre Santos, Arsenal'ın dünyanın en büyük kulüplerinden biri olduğunu söyledi.

2-1'lik QPR yenilgisinin ardından The People'a konuşan Santos, "Şu an kupa kazanma gibi bir durumu düşünemiyoruz. Arsenal, dünyanın en iyi ekiplerinden biri. Bu mantaliteyi kafamıza yerleşirmemiz gerekiyor. Bu da Şampiyonlar Ligi'ni ve Premier Ligi kazanmamız anlamına geliyor." diye konuştu.

Robin van Persie'nin takımdan ayrılmaması gerektiğini de söyleyen başarılı savunma oyuncusu, "Umarım takımda kalır. O harika bir oyuncu ve benim takımdaki en iyi arakdaşlarımdan biri." ifadelerini kullandı.

Brezilya Milli Takımı'nda oynamak için elinden geleni yaptığı söyleyen eski Fenerbahçeli oyuncu, "2014 Dünya Kupası'nda ülkem için oynamayı gerçekten çok istiyorum, fakat şu an tüm dikkatimi Arsenal'ın başarısına odaklamalıyım." sözlerini kullandı.

Arsenal'ın tarzının diğer takımlara göre çok daha değişik olduğunu söyleyen Santos, "Takımdaki herkes bana çok iyi davranıyor. Herkese gerçekten neler yapabileceğimi göstermek istiyorum. Arsenal'ın tarzı diğer takımlara göre çok değişik. Bu futbol tarzının bana çok uygun olduğunu düşünüyorum." dedi.

2009-2011 sezonları arasında Fenerbahçe'de oynayan savunma oyuncusu sezon başında 7 milyon avroluk bonservis bedeliyle Arsenal'a transfer olmuştu. kaynak : goal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...