Andre Santos hasret giderdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Andre Santos hasret giderdi


Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Brezilyalı Andre Santos, izinli olmasına rağmen Can Bartu Tesisleri'ne gelerek takım arkadaşları ile hasret giderdi.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürürken, iznini tamamlayan Andre Santos İstanbul'a geldi.
Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda, futbolcuların, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, koordinasyon çalışması ile dar alanda çift kale maç yaptıkları kaydedildi.
Dünkü antrenmanlara uçağını kaçırdığı için katılamayan Dia'nın, idmanda yer aldığı bildirildi. Isınma hareketlerinin ardından takımdan ayrılan Issiar Dia'nın, çalışmalarını kondisyoner Alper Aşcı yönetiminde yaptığı koşu ile tamamladığı, kasığında ağrı hisseden Daniel Güiza'nın ise çalışmalarını salonda yaptığı kaydedildi.
Öte yandan iznini tamamlayan Andre Santos tesislere gelerek takım arkadaşları ve teknik heyetle hasret giderdi. Antrenmanın bir bölümünü takip eden Santos'un, yarın Brezilya Milli Takımı kampına katılmak için İstanbul'dan ayrılacağı bildirildi.
Antrenmana izinli olan Mamadou Niang ile Diego Lugano'nun yanı sıra milli takım kamplarında bulunan Miroslav Stoch, Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Semih Şentürk katılmadı.
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt