emreli01
Üye
extra high mi?
O nerden ayarlanıyor bilmiyorum ama herşey high de idi Extra high nerden ayarlanıyor
extra high mi?
benim bildiğim ayarlar kısmında video die bi bölümvar oradakileri max yapO nerden ayarlanıyor bilmiyorum ama herşey high de idi Extra high nerden ayarlanıyor
N.O.V.A 3 ve Iron Man 3 benim cihazda takılmadan çalışıyor.En yüksek grafiklere almayı unutma.
Benchmark olarakda PC'lerde meşhur olan 3D Mark Mobile'ı dene.
Zaten oyunlar test için kullanılmaz bir kere.Onlarca Benchmark programı var.3D Mark'da en kaliteli olanı.FPS meter yok çünkü root yok.
Nova 3 artık bir test için kullanılmaz bence. Ironan 3 dersen fps meter ile dene bak ne oluyor.
Zaten oyunlar test için kullanılmaz bir kere.Onlarca Benchmark programı var.3D Mark'da en kaliteli olanı.FPS meter yok çünkü root yok.
Oyunlar akicilik için fps si için kullanılmalı bence. Ben benchmarktan 21k alıp gta vice City de kastigi halde 19k aldığım zaman normalden daha yüksek fpsile oynatan bir ayar yyapmıştım. Ama gpu 2 seferde de oclu idi.
Yani bir miktarbelirliyor
Senin telde root olmaması hep tuhafima gidecek. Birde merka ettiğim şey tam olarak ilk aldığın andakiler yazıyor download modda değilmi? Yani sayaç 1 değil ve official offical şeklinde
N.O.V.A 3 ve Iron Man 3 benim cihazda takılmadan çalışıyor.En yüksek grafiklere almayı unutma.
Benchmark olarakda PC'lerde meşhur olan 3D Mark Mobile'ı dene.
3d mark ile test ettin mi ? Puan olarak hangi aralık iyidir demektir şimdi iniyor telefona ..
En agir oyun mu ? Hic dusunmeye gerek yok angry birds![]()

Link te paylaştım resmi sonus nasıl 4.5 yıldız verdi
resim normaldede açılmıyor yeni sekmede açman lazım
Cepnet var resim açılmıyor bile.Puanın kaç?