Andiroid kullanan lar halimıze guluyorlar bılıyormusunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
Andiroid kullanan lar halimıze guluyorlar bılıyormusunuz
950 tl vericen c7 alıcan yok yazılım hatası yok tarayıcı sorunu yok don ma flan fılan sonra ortaya 4 ay oce ANNA dıye bi yazılıruma bak yam cıkıcagı soylentısı cıkıcak halada gelecek ben tek kelimeyle bu yazıya hhheeee gulerım ya su dustugumuz duruma bakya AMA 550 TL VERICEN ANDIROİD 2.2 TEL ALCAN KEYFINE BAKCAN 5 DK BI ROOT ATCAN HEPSİ BU

• Beğen
Tepkiler: keys1903 ve nonamex

Şehriyar

Şehriyar

Üye
hocam forumda böyle tartışmalar yapmayın artık her sistemin kendi güzelliği, her kullanıcının kendi seçimi var .

• Beğen
Tepkiler: -omer-
mstf_l

mstf_l

Üye
ben simdi hepinize gulerim guncelleme, yeni yazılım falan derdim yok e bu benim telefonumu en iyi mi yaptı HAYIR yani olay guncelleme degil sadece

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben sadece kendi goruşumu dile getirdım yanlıs anlasıldıysam özurdılerım admın den konuyu kapatmasını rıca edıyorum

mstf_l

mstf_l

Üye
yok tabi soyleyebilirsin ama bunu konu acmadan ilgili baslıkların altında soylesen iyi olurdu fikrini konu kalabalıgı olmasaydı zaten herkes nokia yı aradım diye konu acıyor
Neyse kac bu konudan birazdan fandroidler dolusur kac kurtul :ehe

nonamex

Üye
:))

den1905

den1905

Üye
herkezin kullanım amacı farklıdır bütün telefonları işletim sistemine göre değerlendiremezsin. kulandığın telefon ile ne kadar geniş bir multimedya desteğin var. Benim için N8 bu konuda mükemmel. klawye ve mouse takabilmesi bile ayrı bir mükemmellik. herkezin bu özellik ne kadar işine yarar bilemiyorum ama projeksyonda kullanıldığında çoğu zaman bilgisayarı açma gereği duymuyorum. Gerçi symbian belle kullanmadığın ortada bu durumda android mağaza dışında fazla bir üstünlüğü kaldığını sanmıyorum. tamamen kişisel görüştür.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
elinizden büyük telefonu nerenize koyacaksınız cebinize sığmaz :hmmm

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
FastBreaker

FastBreaker

Üye
kendi düşüncelerini yazdın ama burda büyük bir tartışma çıkabilirdi. Herkesin zevki farklıdır. Üstelik bunun için konu açman gereksiz

keys1903

keys1903

Üye
dedıklerıne aynene katılıyorum adamlar bıze bır yerlerıyle guluyorlar dogru hala anna zımbırtısı beklıyorum seytan dıyor parcala su telı al adroıdı

• Beğen
Tepkiler: nonamex

nonamex

Üye
dedıklerıne aynene katılıyorum adamlar bıze bır yerlerıyle guluyorlar dogru hala anna zımbırtısı beklıyorum seytan dıyor parcala su telı al adroıdı

Android'li telefonum bozuldu diye servise verdim dün, şu an kullanmadığım Alman Anna'sı yüklediğim N8'e kaldım. Kağnı gibi geliyor resmen.

• Beğen
Tepkiler: eerdogan85
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt