Ancool T838i mi Nokia 3120 Classic mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahoni41

Üye
    Konu Sahibi
Ancool T838i mi Nokia 3120 Classic mi
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE SELAMLAR HERKESE BENİM MERAK ETTİĞİM ŞU ZAMANLARDA GÜNDEMDE OLAN ÇİN MALI TELEFONLAR ÇOK MODEL VE SAYISI BELLİ OLMAYAN GÜN GEÇTİKÇEDE YENİ MODELLER ÇIKARTAN ÇİNLİLERİN TELEFONLARINA HAYRAN OLMAYAN YOKTUR ARAMIZDA BENDE ONLARDAN BİRİSİYİM ŞİMDİ KONUYA GELELİM BENDE NOKİA nın 3120 CLASSİC DENİLEN BİR MODELİ VAR HANİ ŞU SHELL İSTASYONLARININ AKARYAKIT KARŞILIĞI VERDİĞİ BİR TELEFON KISACA ÖZELLİKLERİ ŞÖYLE 2 MP FLAŞLI KAMERASI,3G GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA ÖZELLİĞİ,4GB KADAR ARTIRILABİLEN HAFIZASI GİBİ BİRDE ANYCOOL T838İ DENİLEN BİR MODEL VARMIŞ İNTERNETTE GEZİNİRKEN GÖRDÜM SAHİBİ İLE KONUŞTUM TAKAS EDEBİLİRİZ DEDİ ACABA İYİMİ YAPIYORUM KÖTÜMÜ ??? ONUN ÖZELLİKLERİ TV,ÇİFT HAT,DOKUNMATİK,RADYO VS. İLK GÖRÜNÜŞTE GÖZE HOŞ GELİYOR AMA BEN İŞİN İÇERİSİNDEN ÇIKAMADIM SİZLERİNDE YORUMLARINI BEKLİYORUM cevaplar için şimdiden teşekkürler.....

• Beğen
Tepkiler: pusatvsmurat ve giugiaro197

çakar019

Üye
sakın kerdeş ben 2 telefon kullanıyorum 1 i nokıa 7610 diğeri çin malı t828 sesi çok süper ama beş para etmez sen sakına sakın nokıa san şaşma sadece adı yeter benden sana bir dost tavsiyesi

1eren1

1eren1

Üye
sakın kardeşim benim azım yandı senin azın yanmasın benim elimde o gibi yemiz çin telefonu vardı 2 aylık 40 liraya alırız dediler sen sakın çin telefonu alma nokia dan başka telefon alma adı bile yeter:nono: nokia 5800 expressmusic favorim :bye2:

dinccine

Üye
ancoll daha iiyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...