Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

merhaba

1-evet v42 kullanıyorum ama bilmiyorum hangi tarzda çıkıyor o garip şekiller ss ekleyebilir misin
2-
3-haritayı yapabildiğine sevindim benim uzun uğraştan kurtardınız zira 14 upload dile kolay
4-
5-haklısın pek dikkat etmemiştim ingilizce olmasına bir dahakine türkçesini gömebilirim
6-haklısın aslında bunda yakın bir tarih yapacaktım ama unutmuşum bir sonraki sürümde cfwyi çıkarttığım tarih olarak ayarlayacağım

sağol

- - - Eklendi - - -

yok kardeş şu tcknin çıkardığı cfwde rehber sak sak hemen açılıyo efekle alâkası yok bana göre kullandım biliyorum

o zaman tck cfwsini kullan

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Menuye atma sorunuda var

Ekli dosyalar

muzocuk.

Üye

dosya yöneticisinden bir müzik aç geride bakalım

muzocuk.

Üye
Var canım kardeşim ben niye yalan söyleyeyim ne alıp veremedigim var seninle stil 4 kullanıyorum

dj_emrah

Üye
karta format sonra telefona hard format aç bak hala devam ediyorsa kapat telefonu baqla jafla çak qıtsın hallolur kardeş
Hocam aynı sorun bende de var dediklerinizi yaptım sıkıntı devam ediyor da jafla çak gitsin demişsiniz yeniden mi yüklüyeyim biraz açıklarsanız sevinirim

- - - Eklendi - - -

hocam sorunu çözemedim yardım edebilir misiniz ram 36 mb ne yapabilirim

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

ilk açışta az olur ama sonra yeniden başlatınca yükselmesi lazım

lord60

Üye
4. cfw deki
Android Font u rica etsem eklermisin lazımda

aa süper yeni sürüm çıkmış hangisini indireyim oğuzhan hangisi daha iyi?

Tepkiler: Oğuzhan
Arkadaşlar 7.tarzı indirdim kullanıyorum Fotoğraflar menüsünde "nokia 3D foto. görüntüleyici" için yüklenmesi gerekenler klasöründeki photoBrowser_50_32_... program dahili bileşen hatası verdiği için yüklenmiyor...bu sorun hakkında çözümü olan var mı?

orjinal FW de yükleyebildiğim adobe lite programı da bilşen hatası veriyorbunların bir çözümü var mıdır?

Teşekkürler çok başarılı bir çalışma kesinlikle fark hissedilir derecede..