capkino_42
Üye
5- PPM Tıklayıp RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V01 Seçin. böyle yazıyo ama cfw yüklerken v05 yazıyo 1 olarak değiştirecekmiyiz
---------- Eklendi @ 21:07:46 ---------- Yazıldı @ 21:03:42 ----------
5- PPM Tıklayıp RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V01 Seçin. kardes cfw yüklerken v05 yazıyo onu 1 olarak değiştirecekmiyiz
elimden geldiğince olurumtamam kardeş şuan yüklemeyi deniyorum bi sorun cıkarsa yardımcı olursun değilmi
elimden geldiğince olurum
ben yokken yardımcı olmuşsun teşekkür ederim
Civciv, 5 stil yapıyorsun, tek stil istiyorlar, tek stil yapıyorsun, o yok bu yok şunu beğenmedim, sırf bunun için yüklemedim diyorlar. Varya, aniden bu CFW işini bırakasım geliyor bu yorumları görünce. Üyeleri memnun etmek çok zor. Senin durumunda da bunu gördüm, moral vermek istedim. Tek sorun yaşayan sen değilsin, bu işin cilveleri diyelim
güüzel bir cfw.. görsellik hoş.. tek gördüüm sorun oto tuş kilidine girmemesi..calısmalarınızda basarılar
Kimsede olmayan bir sorun, tebrikler
rambo sana birşey soracağım ben senin verdiğin c6 ışık modu varya şarj olurken yeşil ışık yanan onu yaptım bu yazılıma tuş kilidi kapalı iken mesaj gelince açıyorsun sürükleyerek ama tuş ışıkları yanmıyo nedendir..??Kimsede olmayan bir sorun, tebrikler
evet değiştirmedimHadi hayırlısı n8 ikon 4x4 ü indiriyorum. Yalnız şu sürgülü tuş kilidine ayar oluyorum bunu ben kendim değiştirebiliyorum mu şayet evetse nasıl
Sorun falan kaldığını sanmıyorum eline sağlık
---------- Eklendi @ 17:00:10 ---------- Yazıldı @ 16:48:06 ----------
ayrıca mcu dosyasını bulamıyor diyor aga :/
---------- Eklendi @ 17:06:19 ---------- Yazıldı @ 17:00:10 ----------
tekrar edit: use ini ile yüklemeye çalışmıştım ben tek tek dosya konumlandırınca sorun olmadı. Açılıştaki görsel hala aynı usta
malesef o sorun var düzelteceğimgüüzel bir cfw.. görsellik hoş.. tek gördüüm sorun oto tuş kilidine girmemesi..calısmalarınızda basarılar
var girmiyor hangi moddan kaynaklanıyo acabaSorunlarla Civciv ilgileniyorBen oto tuş kilidinin olmamasını düşünemiyorum. Neyse.
Tuş ışıklarını düzelten modu uyguladığın halde yanmıyorsa mod çakışıyor demektir.
evet değiştirmedim
---------- Eklendi @ 17:51:00 ---------- Yazıldı @ 17:50:34 ----------
malesef o sorun var düzelteceğim
---------- Eklendi @ 17:51:27 ---------- Yazıldı @ 17:51:00 ----------
var girmiyor hangi moddan kaynaklanıyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?