Oğuzhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
yalancı olduk bidecalışmıyo kardeş halla halla
Kurmak için sabırsızlanıyorum fakat hala taslaklarin hangi klasöre kaydedilgini bulamadım (t9 un ki predic falan onun gibi)
2.olarak alt barı geri secenekler yerine belledeki gibi simgelerle kullanabilirmiyiz ?
öncellikle bu cfw hazırlayan emeği geçen arkadaşa (kabız civciv) çok tşk ederim herşeyden önce emek kutsaldır ve saygı duyulmalıdır. benim sıkıntım ise cfw yi yükledikten sonra daha önce aldığım yedeği geri yüklemek istiyorum fakat yükledikten sonra ana sayfada (yani telefonun ilk ekranında) kısayolların altında menüde rehber olan tarafı işlevsizleşiyor ve rehber yazısı siliniyor. yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
taslaklarda mı predic kayit oluyor :O
öncellikle bu cfw hazırlayan emeği geçen arkadaşa (kabız civciv) çok tşk ederim herşeyden önce emek kutsaldır ve saygı duyulmalıdır. benim sıkıntım ise cfw yi yükledikten sonra daha önce aldığım yedeği geri yüklemek istiyorum fakat yükledikten sonra ana sayfada (yani telefonun ilk ekranında) kısayolların altında menüde rehber olan tarafı işlevsizleşiyor ve rehber yazısı siliniyor. yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
taslaklarda mı predic kayit oluyor :O
yok hocam anladim , predic t9 için dimi ? ben taslaklarinkini ariyorum nasil yedeklerim ?
sağol böyke bir sorunla karşılaşan bieini ilk defa görüyorumcfwyi attıktan sonra hard format attın mı?
---------- Eklendi @ 19:18:31 ---------- Yazıldı @ 19:16:35 ----------
anlamadın galiba resmixplore ile telefon hafızasına gir predic klasörünü al ordan
yok hocam anladim , predic t9 için dimi ? ben taslaklarinkini ariyorum nasil yedeklerim ?
pardon ben t9 sanıyodumonu bilmiyorum
Usta taslakların bu kadar önemliyse hepsini tek tek kopyala txt olarak kaydet.
Hocam iyi diyorsunda 500 tane kopyalamak kolay değil
Evet benimde yeni aklıma geldiRica ederimvalla daha yeni aklıma geldi o kadar aradım senin için bunu hiç düşünümedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?