Anakarttaki Usb girişleri yanıt vermiyor, neden kaynaklanıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onikizaman

Üye
    Konu Sahibi
Anakarttaki Usb girişleri yanıt vermiyor, neden kaynaklanıyor?
Merhaba arkadaşlar. Bende Casper Nirvana ie5 kasa var. Sorunum şudur; Anakarta bağlı usb çıkışlarının birine yazıcı diğerine Barkod yazıcı bağladım. Bu iki makina da gayet iyi çalışıyor. Ancak yarım saat sonra bu iki yazıcının ikisi de işlem yapmıyor, yazdıramıyorum. Usb girişlerini çıkarıp tekrar taktığımda çalışıyor ve her seferinde bunu yapmak zorunda kalıyorum. Format da attım sorunu çözemedim yardımcı olur musunuz?

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Benim bi ara bütün usb'ler gitmişti. Mesela usb vantilatör takıyorum çalişiyor , mouse'n vericisini takiyorum ışıgı 2 sn yanıo sönüüo başka bişey olmuo. İnternette çok araştırdım bazıları şey demiş yazıcı , tarayıcı vb. gibi dışarıdan enerji alan usb ile bağlanan aletlerde böyle sorunlar olabiliyormuş. Ama seninki çıkarıp takınca düzeliyor :S Acaba temassızlık falan olabilir mi ?

Adilx05

Adilx05

Üye
Biostan Açmayı denedin mi ???

kaptannova

Üye
ben casper serviste çalıştım bi 3 ay falan.. böle bi sorun olmuştu... kısa devre gibi birşey veya usb girişleri uyumsuzluk türü birşey demişlerdi...

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
usb driverlerini sil tekrar güncelleştirimişini yükle düzelebilir belki böyle

:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Merhaba arkadaşlar. Bende Casper Nirvana ie5 kasa var. Sorunum şudur; Anakarta bağlı usb çıkışlarının birine yazıcı diğerine Barkod yazıcı bağladım. Bu iki makina da gayet iyi çalışıyor. Ancak yarım saat sonra bu iki yazıcının ikisi de işlem yapmıyor, yazdıramıyorum. Usb girişlerini çıkarıp tekrar taktığımda çalışıyor ve her seferinde bunu yapmak zorunda kalıyorum. Format da attım sorunu çözemedim yardımcı olur musunuz?

Anakarta fazla yük bindi ise yanıt vermemesi normaldir. Böyle yaparak donanımsal sorunlara yol açarsınız. Kasanızı açın Anakart kablolarını ve USB girişlerini kontrol edin. Ayrıca İşletim sisteminiz Windows XP ise USB girişine ( Mouse, Flash Bellek, Yazıcı vb. ) donanımlar taktığınızda, otomatik olarak Windows XP tarafından tanınır. Eğer yazıcıların Driverlarını yüklemediyseniz USB girişine taktığınızda, Vista, Windows 7 vb. İşletim Sistemleri yazıcıyı tanımaz. Windows XP de ise tanır, fakat Driver yüklenmediği için işlev görmez. Onun için yazıcılarınızın markalarına göre Driverlarını indirin ve kurun, sorun hallolacaktır.

modembaba

Üye
Xp kruduysan USB driverlerini tanıtamadın veya tanıdı ama bi programla çalışıyor veya kuduğun xp nin dosyaları eksik veya usb diyotları falan yanmıştır veya kasanın ütünde ki usbler ise kabloları çıkmıştır. vs. vs..... bir çok nedeni olabilir yani kardeş:) win 7 yi tavsiye ederim..

onikizaman

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR SORUN BELLİ OLDU. Casper'e Biges Chateauxp Güvenlik kamera kartı takılması nedeniyle,usb yanıt vermiyormuş. Kamera kartlarını çıkardım, hatasız çalışıyorlar. Yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Birdaha Casper marka pc lerin yanından bile geçmem. tövbe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt