Anahtarı bulup kapıyı açabilene aşk olsun

Sponsorlu Bağlantılar

KaKa

Üye
ben hala bulamadım 6.kaatı.. yaw çıldıracam.. tavanda dediini açısıyla söylermisin?? bi tane var tavanda açı olarak bakınca lambanın yanında gözüküyo onu aldım.. :help: raftakini aldım.. terliktekini aldım.. etin altındakini aldım.. bide yastıkların altındakini aldım.. 5 etti.. fakat senin dediin hangisi sanane?? :help: ..

sanane

sanane

Üye
delikli bi tane kapi varya o aci ya gel sonra tavana dogru tikla.ama kagit cok az gouzukuyo hemen lambanin ustunde.

hyucek

hyucek

Üye
Originally posted by KaKa@May 28 2005, 07:51 PM
ben hala bulamadım 6.kaatı.. yaw çıldıracam.. tavanda dediini açısıyla söylermisin?? bi tane var tavanda açı olarak bakınca lambanın yanında gözüküyo onu aldım.. :help: raftakini aldım.. terliktekini aldım.. etin altındakini aldım.. bide yastıkların altındakini aldım.. 5 etti.. fakat senin dediin hangisi sanane?? :help: ..
[post=66580]Quoted post[/post]​
bi tanede rafların birinde vardı gali

KaKa

Üye
sanane terlik rafının en altında bi tane çerçeve var.. onun içine dolaptaki kitaptaki kız resmini koy bence.. olur öyle kesin... :D

sanane

sanane

Üye
can in yanina baska ne koymak lazim (bu arada orasi adamin evi eger gunlugu okursaniz anlarsiniz)

KaKa

Üye
helal buldum beaa.. :D

sanane

sanane

Üye
simdi onlari ortu den cikmis olan yesil kagidin ustune yapistircaksin ama herbirisinin ayri bir numarasi war.

sanane

sanane

Üye
bu arada adamin ayaginda ki kilidin sifresini bulan war mi????

KaKa

Üye
bi söölesene hanksı hankısı ? :help:

hyucek

hyucek

Üye
Originally posted by KaKa@May 28 2005, 08:02 PM
[post=66605]Quoted post[/post]​
sacları yakınca numaraları cıkıyo ona gore dizeceksin ama ben cop kutusunu bi turlu kaldırıp cakmağı alamıyorum yaw şakrüm kaydı

sanane

sanane

Üye
about item e basiyon ya oradaki siralama ya gore soyluyom soldan saga 1.kart=1
2.kart=4
3.kart=3
4.kart=5
5.kart=6
6.kart=2

KaKa

Üye
kutuyu yaptım.. şimdi naapayruz.. :help: :D

hyucek

hyucek

Üye
off bu çöp niye kalkmıyo yaw

KaKa

Üye
Originally posted by hyucek+May 28 2005, 08:11 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(hyucek &#064; May 28 2005, 08:11 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-KaKa@May 28 2005, 08:02 PM
[post=66605]Quoted post[/post]​
sacları yakınca numaraları cıkıyo ona gore dizeceksin ama ben cop kutusunu bi turlu kaldırıp cakmağı alamıyorum yaw şakrüm kaydı
[post=66613]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

oole deil.. senin dediin kaada ve ilaç kutusunun içindeki kaada aynı anda bakarak harfler bulunuyor.. ztn farkettim sayılar söölenene kdr.. ;)

sanane

sanane

Üye
Originally posted by hyucek@May 28 2005, 08:17 PM
off bu çöp niye kalkmıyo yaw
[post=66619]Quoted post[/post]​
copun kalkmasi icin copun iciden cikan kagida tikliyon ve about item e basiyon.sonra kalkmasi lazim...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yaw çöp kutusu kalkmıyor.. :ah:

KaKa

Üye
bende kalkıyoorrr.. ama sizde kalkmıyorsa internet kafede bitirinde içinizde kalmasın derim.. :D

sanane

sanane

Üye
Originally posted by Gokhan43@May 28 2005, 08:21 PM
Yaw çöp kutusu kalkmıyor.. :ah:
[post=66625]Quoted post[/post]​
kalkmasi icin icinden cikan kagida basiyon sonra about item e basiyon ekranin sag alt kosesinde sonra cop kutusu kalkiyo.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yaw daha sabah kaldırdım ama şimdi kalkmıyor.. :off:

KaKa

Üye
Originally posted by KaKa@May 28 2005, 08:15 PM
kutuyu yaptım.. şimdi naapayruz.. :help: :D
[post=66617]Quoted post[/post]​

arkadaş dooru sölemiş vlla.. naapcaz.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Üst Alt