Anahtarı bulup kapıyı açabilene aşk olsun

Sponsorlu Bağlantılar

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:haha: :haha: :haha:

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
2, bölümde pil nerede??? :'(

deniz_trk

Üye
yatağın altında(yatakla duvar arasına tıkla) ;;)

neoki

neoki

Üye
bu adamın ayağındaki ip açılmıyo... bence biraz saçma çakmağın olduğunu biliyosun ama kaldırmıyo ipin açılması gerektiğini biliyosun ama olmuyo ne yani siz farklı ben farklımı tıklıyorum fareye !!!

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Originally posted by hurrician16+May 28 2005, 03:11 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(hurrician16 &#064; May 28 2005, 03:11 PM)</div><div class='quotemain'>2, bölümde pil nerede??? :&#39;(
[post=66332]Quoted post[/post]​
[/b]

Yatağın ayak ucunda sol tarafında ...

<!--QuoteBegin-neoki
@May 28 2005, 03:14 PM
bu adamın ayağındaki ip açılmıyo... bence biraz saçma çakmağın olduğunu biliyosun ama kaldırmıyo ipin açılması gerektiğini biliyosun ama olmuyo ne yani siz farklı ben farklımı tıklıyorum fareye &#33;&#33;&#33;
[post=66337]Quoted post[/post]​
[/quote]
Bence fareni değiştir ... :P

neoki

neoki

Üye
ıyunu tekrar oynamaya başladım çöpü kaldırıp çakmağı çıkarmıyo yada hala ayağındaki ipi çözemedim :(

deniz_trk

Üye
Originally posted by neoki@May 28 2005, 03:14 PM
bu adamın ayağındaki ip açılmıyo... bence biraz saçma çakmağın olduğunu biliyosun ama kaldırmıyo ipin açılması gerektiğini biliyosun ama olmuyo ne yani siz farklı ben farklımı tıklıyorum fareye &#33;&#33;&#33;
[post=66337]Quoted post[/post]​

aynı sorun bendede var olmuo :vur:

neoki

neoki

Üye
denedim bol bol küfür edincede açılmıyo&#33;&#33;&#33; nede çöp kutusu kalkıyo&#33;&#33;&#33;

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Originally posted by neoki@May 28 2005, 03:22 PM
denedim bol bol küfür edincede açılmıyo&#33;&#33;&#33; nede çöp kutusu kalkıyo&#33;&#33;&#33;
[post=66349]Quoted post[/post]​
Kalkması gerektiğinden kalkıyordur :haha: :haha: :P

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
tamam heposini buldum ama ortada tornavida filan yok...ya ben oynamıom yaaa.gıcık oldum...kesin üçüncü bölüm bundanda gıcıktır haaa.. :vur: :off:

neoki

neoki

Üye
belki size komik geliyor ama bence öle bişey yapınca kalkıyo yada o çana vurunca yada dışarı çıkmayı deneyince filan filan

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Originally posted by hurrician16@May 28 2005, 03:25 PM
tamam heposini buldum ama ortada tornavida filan yok...ya ben oynamıom yaaa.gıcık oldum...kesin üçüncü bölüm bundanda gıcıktır haaa.. :vur: :off:
[post=66356]Quoted post[/post]​
Yukarıda 2. Bölümün tüm çözümünü verdim. Oraya bakın ..

neoki

neoki

Üye
peki buna ne diyeceksiniz ben verilen url&#39;deki şifreyi denedim o bile açmıyo delirdim offf offf
sen en azından kasayı açabilmişsin bende onu bile açmıyo ne çakmağı çıkarıyo nede ayağındaki ipi

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
3. Bölüme ip ucu (önemli) Dikkat edin adam kolayı çok soğuk seviyor ... :artı:

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yok arkadaş ne örtü kalkıyor nede başka bişey... :vur:

sanane

sanane

Üye
arkadas ben herseyi buldum o adamin ruhunu hapsetcegimiz kutuyu da yaptim ama nasil.orda can var oraya cd kabini koyuyom sonra soguk bira kutusunu sonra tutun ve sonrada yakiyom diyoki 1 sey daha eklemen lazim ne koymam lazim...

sanane

sanane

Üye
bolum 3. ip ucu adamin sol eline bi kac kez tiklayinca anahtar dusuyo o anahtar la kitap aciliyo ve son sayfasinda cd var.

hyucek

hyucek

Üye
Originally posted by KimyageR@May 28 2005, 03:45 PM
3. Bölüme ip ucu (önemli) Dikkat edin adam kolayı çok soğuk seviyor ... :artı:
[post=66383]Quoted post[/post]​

yani orası kızın mı evi :) birde adam kolayı soğuk sevioda dolapta bira var yaw(yanlış hatırlmaıyorsam)
bu arda ben o bolumde rafa cd li cd kutusunu resimli cerceve bira ve tutsu koymayı basardım hatta tutsuyu yakıp çana vurup ruhu sanki içimdeymiş gibi hissetmeyi bile başardım ama ruhu kutusunun içine koyamadım. bu arada iskeletin ayağındaki kilidi de açamadım. birde aklıma takılan bir soru var. cercevenin içine kzın resmini mi? erkeğin resmini mi koyacaz(bence kız orası kızın evine benziyo :) bira sıcak) burdan ileriye gidebilen var mı??

sanane

sanane

Üye
birayi sogutman lazim onun icin ordaki kucuk buzdolabina koy ve bi kac dakika bekle soguyo.sonra git birayi yerlestir ve yerlestiridigin cd kabinin icinde cd de olmasi lazim sonra cana tikla "one more think to add..."yaziyo ondan sonrasini bende bulamadim.(bu arada biraz bekleyince bira sicakliyo onun icin tekrar sogutman lazim)

hyucek

hyucek

Üye
Originally posted by sanane@May 28 2005, 07:40 PM
arkadas ben herseyi buldum o adamin ruhunu hapsetcegimiz kutuyu da yaptim ama nasil.orda can var oraya cd kabini koyuyom sonra soguk bira kutusunu sonra tutun ve sonrada yakiyom diyoki 1 sey daha eklemen lazim ne koymam lazim...
[post=66561]Quoted post[/post]​

ya kardeş adamın ayağındaki kilidin kodunu cozebildin mi cozebildiysen kac? :)

Üst Alt